tunasmom ZAMOM kolaydı canım doğumum 17:00 da girdim 17:13 te bebeğim kucağımdaydı. Bebeğimde küveze girmedi gayet iyiydi her şey kilosu falanda iyiydi sağlığı yerindeydi 🙂
Seval2468 ZAMOM ilk oğlumda 37+5te normal doğum yaptım Allahtan kendi suyum gelmisti iri bebekti oglum 4 kilo 56 cm dogmustu yoksa daha dursaydi sezeryan olacakti inşallah yine o vakitlerde olur şuan 35+4um
ZAMOM LamiyaCetinkaya evet ama ne kadar dursa o kadar iyi diyorlar, benim 1 aydır kanalda bebek çok durmaz gibi artık
tunasmom ZAMOM inşallah canım genel olarak 36dan sonra çok küvezde kalmıyor bebekler gelişimi tamamlanmış oluyor, ciğerleri falan gelişmiş oluyorlar 🙂
Zzzzzzz93 Ben 37+6dayım. Dün doktor kontrol etti açıklık falan yok daha, cinsel ilişki önerdi ama biz 4 aydır ilişki yaşamıyoruz, yapacağımızı da sanmıyorum. 2 aydır kasıklarımda geçmeyen ağrı var ama, sizde de kasık ağrıları var mıydı?
Ece56 ZAMOM yere oturup ayaklarını uzatınca ayaklarını üst üste koyamıyorsan 1-2 güne doğuruyormuşsun. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🙈
ZAMOM Ece56 ben atıyorum canım pek kilo almadım zaten öyle bişey bende mümkün değil gibi 🤣 bakalım hayırlısı
Nuraaa ZAMOM hayır girmedi can Gelişimi tamdı kilosu 2.690dı Zaten doktor 37 sonrası kılosu yerındeyse kıveze gırmez demıstı
NaZende1600 İki kızım da 40+1 de doğdu şimdi 3.ye hamileyim bu erkek 32 haftalığım bakalım ne zaman gelcek 40 a kadar beklesin istemiyorum açıkçası iki hafta önden gidiyor çünkü