ZAMOM Ben 37+2 yim doğum çok yakın gibi hissediyorum, acaba haftası küçük diye doğuramam mı? Bu haftada normal doğum yapanlar var mı?
Ezgi87 ZAMOM bende yarın doğurmayı çok istiyorum eşimin doğum günü diye en güzel hediye olacak eşime… Eşim çok hevesli … Doktor bu hafta dikkatli ol takip et her an gelebilir dedi ama benimkinin keyfi yerinde gibi bakalım
yesilkahve ZAMOM tam 40. Haftada doğurmuştum, umarım bu sefer o kadar beklemem diyorum vakit geçtikçe heyecan da yorgunluk da artıyor 😅
LamiyaCetinkaya ZAMOM haftası küçük değil zaten 37den sonra erken doğum diye geçmez. Ben de erken bekliyordum ama 39+6da doğurdum oğlumu 🥰
ZAMOM LamiyaCetinkaya evet ama ne kadar dursa o kadar iyi diyorlar, benim 1 aydır kanalda bebek çok durmaz gibi artık
runkli0606 ZAMOM 37+4 sanki bu hafta dopurcam gibi geliyor hafta küçük değil 37 den sonrası normal oluyor zaten öncesi erken doğuma giriyor. Bugün çok baskı var hem vajinada hem makatta yarın kontrolüm var olmasaydı acile gidecektim 3 cm e yakın açılmam var zaten 🙈🙈
bendeanneoldum_ Kızlar bişey diycm yeni doğan bebek ilk eve geldiğinde nereye koyarız yani kaynananm benm evime gelsin diyo orda baklm fln diyo sonra kendi evine götür sizce bebegi kendi evime getirirsem yerini yadirgar mi bilmiyorum yada çok mu saçma dusnuyorum
ASL93 bendeanneoldum_ bebek yerini yadırgama zaten ilk aylar cok uyuyolar dünyadan bi haberler yani anca meme uyku gaz bu üclü ile günler geciyo.. k.validenin evinde rahat edebileceksen git bence insan birilerini arıyo yanında. Ben özellikle anneme muhtac olmustum anne olduğum zaman… 10 gün evimde annem baktı 10 gün k.validemde kaldım
sevgi9654 bendeanneoldum_ kayınvalidenin evinde rahat edebilecek misin? sen de lohusa olacaksın. bence en iyisi kendi evin. ben kendi evimden başka yere gitmem şahsen
ASL93 ZAMOM 40+3 ile normal doğurdum. Suyun azalmıs sezaryana gün verdgi gün nişanım geldi normale döndü
Nuraaa ZAMOM hayır girmedi can Gelişimi tamdı kilosu 2.690dı Zaten doktor 37 sonrası kılosu yerındeyse kıveze gırmez demıstı