Hdemir1618 minik_kurabiyeee endokrin bölümü takip ediyor dahiliyeden endokrine bölüm açtırıyorsunuz onlar gebelik boyunca takip ediyorlar her ay kontrole gidiyorsunuz kan verip belli değerin altına düşmesi gerekiyor ben de gidiyorum düzenli her ay
minik_kurabiyeee Hdemir1618 çok geçmiş olsun işte Doktorlar grevdelermis ne zaman açılır bilmiyorum mhrs de gösteriyor açık randevular ama bugün sekreter dedi greve başlayacaklar diye
Hdemir1618 minik_kurabiyeee vallahi ne diyim yorum yapamıyorum benim de yarın randevum var ama bildirim falan geldi gitmeyecekseniz iptal edin falan diye İstanbul’dayım ben burada bir şey yok heralde
minik_kurabiyeee Mhtpflz anladım çok teşekkür ederim şuan kaç çıkmış göremiyorum da 1 2 hafta öncesinde bakıldı 1.99 çıktı
Hdemir1618 minik_kurabiyeee benm ilk 3.14 tü donra 3.48 oldu ilaca rağmen 1 hafta ilaç bitti diye kullanmadım 5.48 e çıktı doz yükselttiler şimdi 2.96 oldu doktor bu değer iyi dedi her ay kontrol altındayım
minik_kurabiyeee Hesenzade_f_g valla şuan ne kadar yüksek bilmiyorum ilaç kullanıyorum şimdilik çünkü yüksek öldüğünü bugün öğrendim ama 1 2 hafta önce verdiğimde 1.99 çıkmıştı
Gixemm minik_kurabiyeee benim yüksekti ilaç kullandım bişey olmuyor ama ekstra bir mide bulantım oldu korkutmak için söylemiyorum inşallah sizde olmaz
Gixemm minik_kurabiyeee inşallah Allah kolaylık versin benim 2. Gebeliğim çok yeni o yüzden daha tiroid baktırmadım
minik_kurabiyeee Gixemm benimkide iki ama ilkini kaybettim benimkide 8+2🤭 kontrole gitmiştim dün doktor baktırdı
bestemom minik_kurabiyeee dert etmeyin ilk hamileligimde tiroid degerim 9 du 🫣😱 doguma kadar 2 ye dusurmustuk hap kullandim. Duzeldi
minik_kurabiyeee bestemom baya yükselmiş sizinki kaç üstü olması beklenmiyor kaç üstünde yüksek diyolar
Ezgi-08 bestemom benimde ilk hamileliğim ve 9.5 çıktı. İlaç kullanmaya başladım. İnşallah benimde düşer değerim.
minik_kurabiyeee Ezgi-08 ay inşallah düşer Rabbim bütün hamişlere çok çok kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah 😍