Hatice89 aysenur1752 Ya akli dengen mi bozuk? Evlenmişiz niye ve neden utanalım ki? İki taraflı istenen ve olan bişeyin neyinden utanıcaz acaba?
reinamm Ceylinimm bende evlenmeden kocamla herşeyi yaşadm. Hadi beni de linç etsene:):) sen çocuklarına öğret ahlak. Başkasınn bacak arası seni ilgilendirmez
Ceylinimm parasetamoll kisinin kendi günahı diyenler adam öldürene kadina tecavuz edenede karismayalim o zaman kisininn kendi günahı sonuçta dimee
parasetamoll Ceylinimm karışıyor musun? Karışması için bir şey yapıyor musun? Öldüren ölen adına bi provakasyonun var mı? Kuru kuruya demekle olmuyor
parasetamoll Ceylinimm buraların yeni imamı sizsiniz üç beş fetva verin de aydınlanalım malum ben cahilim bilgisizim
Herseeyinasli Ceylinimm ya siz ne saçmalıyorsunuz, çocuk yapmak için evlilik şart mı? Ya da eğlenmeden çocuk yaptı diye güzel ahlaklı değil mi? Önce çocuklarınıza iyi insan olmayı, Başkalarının hayatına saygı duymasını öğretin! Gerisi kendiliğinden olur zaten!
Arseli Hatice89 hahahha daha güzel kelimeler kullanırdım fakat pek uygun bir mercii değil o yüzden sana katılıyorum
Buseayazerdgn Glitter onlar yaptiklarini acikca soyluyor sende bende yorum yapiyorsak bu dedikodu olmaz dedikodunun anlamini öğren de gel bu bir ikincisi senin iyi bieymis gibi sizene yapmis iyi yapmis diye destek cikman yanlis degilde bizim ayiplamamizmi yanlis oldu yarin birgun senin cocugunda yaparsa ozamnda otur tebrik et.
reinamm aysenur1752 gitsn çocuklra evlenmeden gebe kalın demesini beklemiyoeum. Bir eğitimci namusu iki bacak arasnda görmez. Bir kadın evlenmeden gebe kaldı diye ona dil uzatmaz. Bu hakkı kendinde görmez. Demek istediğimi anlıyorsunudur umarm
Buseayazerdgn Nil89 bn kimseyi kinamadm insanlarin yaptigi yanlisi soylemek ne zamandan beri kinamak oldu kinamak bu sekilde olmaz
Nil89 Buseayazerdgn bu yaptığımız ne peki insanlari yargilamak degilmi bakin diyorum ki tasvip etmiyorum fakat herkes kendi mezarina giricek kimse kimseye bu sekilde elestir3mez tabiki fikrinizi belirtebilirsiniz ama bu insanları yargılamadan yadırgamadan olması gerekiyor bundan bahsediyorum siz bu şekilde konuşursanız her türlü eleştiriyi alırsınız.
Glitter Melekhkn birini yargiliyorsan bu dedikodudur, once anlamini ogren. Basligi acan kisi de isim vermeden dedikodu yapmis iste, hersey ortada
Benanneyim aysenur1752 aysenur1752 sen nasıl rahat konuşuyorsan sana bu hakkı kim veriyorsa evlenmeden çocuk yapmakta öyle bir rahatlık! Elinde evlenme cüzdanı olunca çocuk yapınca namuslu olunuyor da iki seven insan evlenmeden çocuk yapınca neden kabul görülmeyip namussuz oluyor??? Sizin gibi geri kafalılar yüzünden bu toplum bu halde. İnsanların nasıl yaşadığı neler yaptığı seni ilgilendirmez. Bence çok utanmalısın! İnsanların özel hayatını hedef alıp post açacak kadar gereksiz insansın.