Minikmucizemmm23 Biz 13+5 olduk 16 sına cinsiyet için randevumuz var ultrason fotoğrafından erkek gibi geldi eşim de sürekli kız diyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da 🥰 sizlerin cinsiyeti belli oldu mu isim düşündünüz mü annişler 🙈💓
1cocuklumom Minikmucizemmm23 bizde 10 haftalık oldu 12 de randevu var inşallah öğreniriz cinsiyeti şubat ortasına geliyor doğum
Aseer Minikmucizemmm23 ben de 13+5 im😍bizim 12. Haftada cinsiyetimiz belli oldu, kız😍 isim de henüz kararsızız malesef
mervemurat16 Minikmucizemmm23 bizde 13+4 olduk iki hafta sonra ögrenicez inşallah cinsiyetini bazısı öğrendikten sonra cinsiyeti değişiyormuş hayırlısı artık kız istiyoruz ama bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak 😁😁
Minikmucizemmm23 1cocuklumom sağlıkla gelsin İNŞALLAH bizim sat göre Ocak sonu ama suanki haftama göre 1 Şubat hayırlısı bakalım
Fatma171921 1cocuklumom bende 10 haftamdayım 12. Haftada kontrolüm var acaba gösterir mi cinsiyeti ögrenebilir miyim
Minikmucizemmm23 Aseer sağlıkla gelsin İNŞALLAH küçük prenses 😍🥰 bizimde aklımıza hiç bir şey gelmiyor özellikle erkek ismi seçenek dahi yok 😄
Minikmucizemmm23 mervemurat16 sağlıkla gelsin İNŞALLAH bizim de ilk ya ondan galiba kız veya erkek olsun demiyorum hiç ama çok merak ediyorum 🙈😍
Aybarssmom_ Şuan için doğum 16 Ocak gibi gözüküyor 16+2yiz 🥰 doktorumuz 14.haftada muhtemelen erkek dedi ama net olarak söylemek için dördüncü ayı beklemek istedi. Erkekse Aybars koyacağız adını 🩵
Aybarssmom_ Tubabbbaa bize de net bişey deseydi iyiydi ayın 9unda 4 aylık oluyor gidicez yine valla çok merak ediyoruz kesin bişey duymak istiyoruz 😄
Tubabbbaa Aybarssmom_ devlete mi gidiyorsun devlet bana demedi özele gittim meraktan 🤣 kesin dedi inşallah değişmez adını bile koyduk bütün sülale adı ile sesleniyo
Melodimm Minikmucizemmm23 Doktor ocak başına tarih verdi.Ama icimdeki hiss yilbasina kalmaz gelir diyor♥️🤲🏻Sağ Salim alalım kucagimiza insAllah 🤲🏻♥️
Aybarssmom_ Minikmucizemmm23 inşallah bütün hamişler sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🌼🌼
Tubabbbaa Minikmucizemmm23 Alparslan adı inşallah daha nişanlı iken eşim ile koymuştuk ☺️inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza
Beyzanrrr Minikmucizemmm23 bende 13 haftalıkken gittim doktorum erken olduğunu söyledi Eylül basi bidaha gidicem ozmnda 5 aylık oluyor zaten
Minikmucizemmm23 Beyzanrrr devlet hastaneleri genelde 16 haftalıkken söylüyor diye biliyorum bende devlete gidiyorum ayda 1 kere çağırıyor zaten düzenli olarak en son ikili tarama testimin sonucu için gitmiştim 1 ay sonra tekrar gel dedi 16 haftalık oluyor İNŞALLAH kesin bir şekilde öğreniriz 🙈🌸