Zeynep04 Van lokman hekim hastanesinde doğum yapan varmı acaba? Hangi doktora gidiyorsunuz? memnun musunuz?
zeynepnilda12 Zeynep04 Kesinlikle hatice hocayı önermiyorum (hatice eroğlu) çoook ilgisiz ve suratsız onun dışındakilerini seçebilirsin ama hatice hocayı seçme pişman olursun
Neu Zeynep04 Şebnem Hanım ’a gidiyorum. Hayat Hastanesi. Doğumu orada düşünüyorum. 37+2′deyim. İnşallah orada yapacağım nasip olursa
Zeynep04 Obenimdunyam ben ona gittim gebeliğin ilk zamanları o kadar çok korkuttu ki bizi anlatamam. Bir sürü ilaç iğne yazdı. Başka doktora gittiğimde bu ilaçlara gerek bile yok dedi
Zeynep04 zeynepnilda12 evet ona da gittim. Gerçekten suratsız çoğu soruyu cevapsız bırakıyor insanı tatmin etmiyor. Ama bi doktor bulup doğum içinde ona gitmek istiyorum
Neu Zeynep04 Memnunum iyi bir doktor, geçen buradan birine tavsiye ettim gitti o da memnun kaldı. Doğum henüz yapmadım hastane şartları nasıl bilmiyorum
glnrmom Zeynep04 perinatoloji uzmanı zaten kendisi. İletişim benim için çok önemli olduğundan ve doktorumun iletişimi iyi olduğundan çok memnunum. En son sorduğumuzda normal doğum 10800 dü şimdi attı mı bilmiyorum benim doğumuma az kaldı
Zeynep04 Neu aklımda hep lokman hekim hastanesi vardı doğum için. Hayat hastanesi nasıl merak ediyorum riskli gebelik benimki bide o yüzden araştırıyorum
Zeynep04 glnrmom baktım internetten Gürcan bey ve Şebnem Hanım karı koca. Ben sezeryan olacağım. Ve bence hastane fiyatı çok fazla ya . Şartlarının çok iyi olması lazım. Doğum yapmış birilerine sormak istiyorum ama kimse yok sanırım
Civciv7 Bende lokman hekime diliyorum Ahmet Melih Akyol öneririm çok iyi ilgileniyor ve çok bilinçli bize göre .
Zeynep04 Civciv7 hastane nasıl peki? Doğum yapanlar memnun mu hiç duydunuz mu? Dediğiniz doktoru biliyorum ama adı çok duyulan biri değil