mariapuder Baby07 takipli oldugum doktor da her zaman iyi şeyler söyledi ama işte okuduklarım cok etkiledi
mariapuder Yenibirannee bu haftaya kadar ben de rahat gidiyordum aslında ama burda okudugım bikac şey etkiledi, bütün testlere rağmen down sendromlu dogan bebeklerin oldugunu düşünmemiştim, cunku illaki bi yer de risk görülürdü ama demekki öyle olmuyormus
Belginylmz mariapuder bnce kimsenin yazdığını gakiye almayın yoksa düşünmekten hasta olursunuz hem sinuclarimiz iyimis dert etmeyin hem Allah’a dua kalbinizi ferah tutun yetr kafanıza bunları takmayin hayatta en korktuğunuz şey olur o yüzden böyle düşüncelere girmeyin Allah ne weriyosa sağlıklı hayirkisinz wersin kimin nasıl dogurcagi belli olmaz öyle sanariz başka olur o yüzden Allah’a dua et düşünme yetr
Sm135 mariapuder benim ikili testim riskli çıkmıştı fetal dna yaptırdım temiz çıktı. Bu sırada intagramda bir bayanla tanışmıştım ona doktoru fetal DNA dan hiç bahsetmemiş bilseydim yaptırırdım demişti. İkili üçlü detaylı hepsi temiz çıkmış ama bebeği down sendromlu doğmuş. İçim rahat etsin diyorsanız bence fetal dna yı yaptırabilirsiniz
mariapuder Sm135 doktor bize bahsetti ama risk görmediğim için yaptır diyemem bu tamamen maddiyatla ilgili dedi
Sm135 mariapuder mesela benim doktorumda direkt ikilinin doğruluk payı %60 fetal öneririm demişti bizde eşimle para tuzağı falan deyip yaptırmamıştık açıkçası. Ama bilsem en başında yaptırırdım. Her doktor birşey söylüyor
tlhmrv mariapuder hareketli bebek sağlıklı bebek demişti bana doktorum korkma herşey normal gelmişken kendine zehir etme su gunleri bide neyi çok düşünürsen o imtihanın oluyor başına geliyor dikkat et kötüyü çekme kendine. Down sendromu riskli çıkanlar bile biliyorki o bı ihtimal onlar içlerini rahatlatirken seninki. Gereksiz kuruntu
Grglkbrr Kedisevercan merhaba nerede yaptirdiniz bu testi ben istanbul anadolu yakasinda oruruyorum arastirma icerisindeyim
Kedisevercan Grglkbrr antalyada yaptırdım ama firmaların hemen hemen tüm şehirlerde temsilcileri var.
Meyvelisoda 21+1 oldum bebeğin hareketleri hala düzenli değil bugün hissediyorsam 2 gün hissetmiyorum. İlk gebeliğim göbek bölgem kendimi bildim bileli yağlıdır ama ideal kiloma yakın hamile kaldım. Hareketlerimiz normal mi
Meyvelisoda Mesajı yazarken sol tarafıma yatıp yazıyodum hissettim anasına üzüldü heralde çocuğum 😂 ama hala pıt pıt seğirme şeklinde Meyvelisoda
mariapuder Meyvelisoda bence cok normal,o haftalarda cok düzenli olmuyo, ben bigün aksama kadar hissetmedim diye aksam oturup aglamıstım😀sonra acıdı heralde hareket etmişti😀ayaktaysanız hareketliyseniz uyuyo oluyo onlarda
mariapuder irem10 burda bi hanımefendinin yorumunu okumustum bebeğim cok hareketlydi diye down sendromlu dogmus
irem10 mariapuder ilk defa duydum özel öğrenciler ile çok vakit geçirdim daha az hareketli oluyorlardı bilmiyorum bence bu kdr kafanıza takmayın her şey Allah’tan siz kafanıza taktikca sağlıklı olmayacak yada sağlığı duzelmeyecek akışına bırakın bunlar bizim elimizde olan şeyler değil Allah’a güvenin yapacak bir şey yok elimizden gelen bir şey de yok 🤍