Zuzuu1 Hanımlar merhaba bugün kadın doğuma gittim folik asit yazdı ama hangisini alacağımı bilemedim hangisini önerirsiniz ? Folidoce İmom Elenatal Aile hekimimde folbiol yazdı
gamzecgr Zuzuu1 ben folidoce kullanmıştım 11. Haftaya kadar sonra omegaya geçtik doğuma kadar ona devam
Annetubiss Zuzuu1 folik asitin fazlası da zarar diye ben en düşük olan folbiolu aldım fakat koyu renkli bitkiler kuruyemiş ile destekliyorum bundan sonra doktorum ne verir bilmiyorum
nilaydeniz Zuzuu1 elenatal 2 kullanıyorum ben de, içeriği çok zengin doktorum özellikle önerdi multivitaminlerin yanında omega3 de içeriyor fiyat olarak da çok yüksek değildi 220 civarıydı
Zuzuu1 Hasret5506 ay napcağımı şaşırdım imomda sadece folik asit değilmiş başka vitaminler falanda varmış
Hasret5506 Zuzuu1 evet benimkinde öyle l_metilfolat, iyot, vitaminB12, vitaminB6 bendede bunlar var ek içinde
perosy Zuzuu1 doktorum bana 5+5teyken 2.kutuyu vermişti 10+2yim şu an 16. Haftaya kadar kullanacaksın dedi
Zuzuu1 Annetubiss bana kadın doğum doktoru onu sakın kullanma o senin alman gerekenden 5 kat fazla dozda dedi
kediliikizz Ben gebyfoll kullanıyordum kadın doğumcu hem folik asit hem b vitamini yazacaktı, gebyfoll var evde diyince tamam onun içinde b vitamini de var zaten sadece onu kullanmaya devam o zaman dedi
Ece56 Zuzuu1 ben bi regenesis max kullanıyorum onun içinde var. Bir de gyno ferro sanol kullanıyorum demir için onun içinde de var.
TheMuhtesem Zuzuu1 ben imom kullanıyorum başından beri, içeriği geniş olduğu için herhangi bir eksiklik falan yaşamadım. 28.haftadan sonra da kramp başlayınca magnezyum verdi doktorum ek olarak.