subatmasali sykserife bebek iri dedi boyu da uzundu salak saçma şeyler söyleyince daha boyunu bile soramadım 🤨
subatmasali elifaydinn benim doktorum değil geldiğim şehirde mecburi geldim tek seferlik erken doğum olurmuş bebek ölürmüş son aylarda öyle ağladım ki
subatmasali naz_ozz edicez doktor odasından çıkıp eşimi görünce başladım ağlamaya millet de sandı bişey oldu
subatmasali Rmysarft bakmıyorum zaten ama öyle de söylenmez ben hamileyim zaten duygusalız insan güsel güzel anlatır 5 dakikada bebeğimi öldürdü hayvan
subatmasali Nerfemm şoktan konuşamadım ki çünkü Allah’a şükür çok güzel gidiyordu böyle bişey asla beklemedim
subatmasali Vaveylaanur ne bebek ne su ne plesanta laf etmediği bişey kalmadı yok kilolusun olabilir 100 kilo olmuşum bebek şekerden etkilenir omzu çıkmaz sezeryanla bile alamazlar vs vs
Vaveylaanur subatmasali vallahi bende 103 filan oldum doktorum çok ılımlı yaklaşıyo olmuş olan bi şekilli halledicez diyo
Evafor subatmasali 28 haftalıkken 1230 Gr demişti neyi cokmus iriymis onu anlamadım 2 kg üstü olsa misal hakli derdimde Drlar kafayı yiyor herhalde bu dönem
Dnzglsm_123 subatmasali benim bebeğim 28 haftalıkken 1500 kiloydu. Neresi iriymis. Tam haftasında kilosu. Bizim 2 hafta öndeydi o zaman
Seval2468 subatmasali 30 +0 da 2000 gr dı 32+0 da 2300 gr 2 hafta onden gidiyor denildi sizinki normal gözüküyor . İlk oglumuda 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğurdum biseyde olmadı yani iri diye
subatmasali Seval2468 iri olması zaten problem değil ki kadının saçma sapan konuşmaları sinirimi bozdu
Kubrameral61 subatmasali hangi doktor acaba bende bayburttayım eşimin mesleği gereği burdayız benimde pek içime sinmiyor burdaki doktorlar 🥹🙏🏻
aslnkader subatmasali Benim bebegim 30+4 de 1900gramdi en son geçen hafta gittim doktor kilosu gayet güzel dedi size nasıl öyle bisey söylediler başka bir problem olduğunu mu düşündüler
Selcan_51 subatmasali yok canım çok normal kilosu. Benim 28. Hafta da 1750 di kilosu. 32. Hafta da 2400 oldu seninki gayet normal benimki iri.
Kubrameral61 subatmasali bende yasemin beyza kayaya gidiyorum genel olarak doktorlar pek iyi değil bende pek tatmin olamadım bi an önce muane edip gönderme peşindeler randevulu olsak bile 3 hastayla giriyoruz odaya 🥹