rahomo Esraabbaa hayır doktorumuz dedi yanlış anlaşılma olmuş. İki defa doktor bir defa sağlık ocağına gittim demek istedim☺
MiniMimi42 Esraabbaa Bizde 9+4 olduk. Konya da doktor bulmak o kadar sıkıntılı kiii. Doktor doktor gezmekten ne tahlil yapilabildi ne adam akıllı muayene olundu 😒
rahomo MiniMimi42 instagramda zishubu diye bir konyalı var hamile doktor önerisi oluyor onun sayfasına bakabilirsiniz
Mebus Esraabbaa bende 9+3 üm bugün sağlık ocağına sma kanı vermeye gittim 12. Haftaya kadar mutlaka yaptır demişti onun dışında 6 haftalıkken komple kan değerlerime bakılmıştı özele gidiyorum 12 13 haftalıkken kontrole gidicem cinsiyetini söylerim o zaman dedi
Mebus Birde benim göbek deliği etrafım acıyor ara ara kasık ağrım yok ama karın ağrım oluyor bu kaç gündür sizlerde de var mı böyle birşey birde kendimi yorduğum zaman sarımsı bi akıntı geliyor kokusuz
Esraabbaa Mebus karın ağrım benim de oluyor ama gazdan mı anlamıyorum çok şiddetli değil zaten. Kasık ağrımda 5-7 haftalar arası vardı ama artık hiç yok
Aynur_55 10+1🍓 Devlete gidiyorum 6 haftalıkken gittim bebek göründü kan tahlilleri 10 gün sonra çıktı tekrar gittim 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim
Buketedaa Esraabbaa 9+4 üz şuan 12 haftada tekrar çağırdı. Özele gidiyorum doğum paketi şeklinde aldım. İçerisine detaylı ultrason hariç herşey dahil çok şükür bir sıkıntımız yok. Kesemiz 5+3 te kalp atışımızda 6+3 te duyuldu. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🙏
Esraabbaa Buketedaa ayy amin 🙏🏻 şuan sanki zaman geçmiyor gibi geliyor sonraki kontrole gün sayıyorum resmen sürekli 🥹
1cocuklumom Esraabbaa bende 9+5 im 3 kere gittim bi ilk öğrendiğimde bi de kalp atışı için en son da dün torch testi istedi özel test bi de ağlım ocağı testleri yaptırdım özele gidiyorum 12 haftada gel dedi ikili tarama için