Sekerpare16 Kardelen486 yani senelik artıyo diye biliyorum ben en son mayıs 15 de 10.000₺ idi bilemiyorum değişme ihtimali var mı
SedaKoc Sekerpare16 malesef temmuz başından itibaren çoğu hastane zam yaptı. Ben Rabia Nizam a gidiyorum. Jimer normal 22bin, sezaryen 22.500, Hayat normal/sezaryen 20bin dediler bana suanlik. Ssvd ve suda doğumlar daha da pahalı.
2cocukluu-annee MaviMilenaa aytül hanima ben ilk 10+3 haftalikken gitmistim ablacim falan diyerek hitap ediyodu o hosuma gitti ultrasonda da hemen tutup birakmamasi biraz uzun tutmasi hosuma gitmisti bu cuma tam 16 haftalik olucaz insallah 16. Haftada cinsiyeti ogrenebilirsiniz demisti o yuzden 1 bucuk ay oldu ben haftami bekliyim oyle gidiyim dedim.cuma gunu ikinci gidisim olucak.ama arkadasim uzun suredir gidiyo o da cok memnun muayene ucreti 890 tl olmus sanirim
SedaKoc SedaKoc tabi doktordan doktora da değişebiliyor ücretler. Jimer le gorusmeye gidip fiyat sorduğumda doktorunuzla goruseceksiniz onu dediler fiyat söylemediler.
SimonettaVespucci Kardelen486 bu gün Nilüfer dorukta fiyat sabitleme yaptık 16.000 , Sezaryen günü yapsaydım ödemeyi zam gelmiş 20.000 olmuş
SimonettaVespucci Kardelen486 yani hastaneye giderek doğumu hastanede yapacağınızı söyleyip kesinleştiriyorsunuz onlarda şu an ki fiyatı sabitliyorlar gelecek olan zamlardan etkilenmiyorsunuz
Kardelen486 SimonettaVespucci anladım doğum parasını önden veriyorsunuz güzel bir uygulama aşkında gideceğim hastaneye soracağım umarım vardı
ArvenMom Kardelen486 mehmet özgür akkurt iltaç akkurt yada ibrahim avcı pembe mavide doğum yaptım mayısta 35.500 ödedik şuan ne kadardır bilmiyorum