Limeekce Merhaba dyson aldık çok iyi bir makine diye duydum ama ne bileyim 20 bin verince de insnaaın içi bi acıyor kullanan var mı aranızdaa memnun musunuz
Haticemk Limeekce Merhaba ben v15 kullanıyorum yeni yıla gırmeden almıstım 15000 tlydı ben cok memnunum yani oldukca pratık evım 3+1 sarj sorunu yasamıyorum kanepelerımı yatagımın tozunu supuruyorum kolay temızlıgı var ama v12 ıle hemen hemen aynı ozelıkte sadece v15 hazne buyuk dıye bılıyorum 🌺
yeniaday1 Limeekce heheh bende aynı durumu yaşıyorum cuma günü aldım aldıktan sonra o kadar para verilir mi gerek var mıydı bebek olacak zaten bi sürü masraf diye vicdan azabı çekmeye başladım pazar günü iade etmeye karar verdim pazartesi günü gelen zamı görünce vazgeçtim 😀 aldık artık boşverin güle güle sağlıkla kullanalım
Limeekce Sevalinkaa ah ah evlendiğimde 13 bindi galiba o zaman almadım 3 4 bine başka marka aldım evleneli 1 sene olacak gram çekmiyor
Limeekce NewbieMommy ne vileyğm bazıları robpt süpürge alsaydon onun yerğne evi de siliyor düyüp duruyor da aklım karıştı
ragi7012 ben kullaniyorum memnunum evcil hayvaniniz varsa hele cok daha ise yarar oluyor. Tek eksi tarafi calistirmaya devam etmek icin tusa basili tutmak zorunda olmak, diger modellerde bir kere basmak yeterli
Selnsn Limeekce ben kullanıyorum çok pratik iyi ki almışım diyorum her süpürdüğümde ben 14bine almıştım geçen sene yine olsa veririm
NewbieMommy Limeekce bende robot süpürge de var ikisi de elim ayağim. Robot şöyle iyi onu çalıştırınca başka işlerle ilgilenebiliyorsun süpürme işine odaklanman gerekmiyor. Ama dyson kadar iyi de süpürmüyor o yüzden ikisini bir kullanıyorum ikisinden de vazgeçmem 😅 şuan hamilelikden dolayı çok halsizliğim var mesela o nedenle hep robot çalıştırıp yatıyorum 😅
motherlove adatuna Bende v12 düşünüyorum v15 aşırı ağır geldi bide sürekli tuşa basma olayını sevemedim siz v12 memnun musunuz haznesi çok hızlı doluyor diyorlar bide v12 2 modeli var sizinki lazer başlıklı absolut olan mı ?
adatuna motherlove lazer başlıklı olan, doldukça döküyorum çöpe haznesini 2 dk zaten kesinlikle v15 almayın sürekli tuşa basmak da zor bence
motherlove adatuna Evet bende böyle düşünüyorum çekiş gücü az diyenler için halıyı kaldıracak kadar v12 de güçlü demişler yeterlidir bence v15 bana aşırı ağır geldi v12 bile ağır geldi ama zamanla açılırım diye düşünüyorum tuşa basma olayı sinir eder beni biliyorum teşekkür ederim yorumunuz için 👍
Hmyraltnts Limeekce 1 sy önce felan aldık çok memnunum iyikide almışım. Ever fiyat olarak pahalı ama bütçe varsa alınmalı bence her gün ev süpürdüğüm halde sürekli toz çıkıyor yatak koltuk vs istediğim heryeri rahatlıkla süpürüyorum. V12 ile hemen hemen aynı özellikleri sadece v1
Hmyraltnts Limeekce sadece v15in toz haznesi 12ye göre biraz büyük ve tetiğe basılı tutarak çalışıyo ama elinin altında olduğu için istemeden bile basıyorsun hiç sorun olmuyo. Çekim gücü farkıda vardır ama çok bi fark olacağını düşünmüyorum onun için bir şey diyemem.