• Ekim Anneleri
  • Plakalara başladık biz😍Son 81..Sizler ne durumdasınız?

mrvsrcn Maşallah 😍 Ama haraketli olması çok iyi doktorum ne zaman haraketler azaldı o zaman iyi değil dedi.Bu herşeyin normal olduğunu gösterir dedi. O yüzden dilediği kadar üzebilir içerde😂💕

Papatya_kokuyo5 Valla en iyisi son ana bırakamam ben de stres olurum 😂Doğrusu ben 1 paket 1 numara Premium Care Prima aldım. 2 numaradan da 1 paket alacağım. Sonra kilosuna göre 3 e mi geçerim ya da 1 paket daha 2 numaramı kullanırız onu bilmiyorum.O yüzden doğunca duruma göre alcam 2 numaranın ikinci paketini. Baktım irileşti 3 e geçerim. Ama 4 e kadar aynı marka kullancam bir aksilik olmadığı sürece. 4 numarada da molfix falan denemeyi düşünüyorum.Ama cildine çok iyi gelirse boğazımdan kesip prima ile devam ederim 🙈🙈😂😂Sen naptın peki 🌺🌺

Matmazelbebi walla prima almaya kalkarsam kredi cekmek gerekir😂oğlumda prima kullandm büyüdükçe değiştirmek istedim ama olmadı poposu primaya alışmıştı sanırım pişik oluyordu

Papatya_kokuyo5 Totoları tazecik aslında pırt diye birşey olmasa bez bağlamazdık😂Tazecik Bebişe bez bağlıyoruz bazen ona da üzülüyorum. Ama yapacak hiçbirşey yok 🙈🙈🙈

13 gün sonra

Matmazelbebi bizimde son 53 gün 🥰😍32+3 günlüğüz cuma randevumuz var bakalım hayırlısı iyi gidiyor şimdiye kadar bi sıkıntımız olmadı Allah’a şükür 🤲❣️

_brcu88_ Maşallah ne güzel sağlıkla kavuşun inşallah 30+4 son 66 kaldı 😍Günler geçip gidiyor hemencecik🙈

Matmazelbebi evet yaa nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum ben ❣️bir an önce kucağımıza sağ salim alırız inşallah