Morebebek Myhoney oo baya var sizinde demekki gerekli görülüyor doktor tarafından herkes böyle yazmış Allah sağlık versin bebeklerimize.
Morebebek Esengul doğru söylüyorsunuz konu açtıktan sonra gördüm herkes böyle kullanıyormuş demekki bebeklerimiz için gerekli. 😊
Esengul Morebebek bebişlerımızin bızdekı vıtanımlere ihtiyacı var ilaçsızda malesef yeterli degerlere ulasamıyruz❤️🤗rabbım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Morebebek Kanarya sormayın birde demir ilacımı günde 1 kez yazmış ben günde 2 kez kullanıyordum ve markasını değiştirmiş eczanede gördüm ne diyim ben şimdi çok kızdım.
Morebebek Ysn sizinde baya fazlaymış demekki bebeklerimiz için gerekli inşallah sağlıklı doğsun lar. 😊🙏
Morebebek Buseayazerdgn size yazmadı sanırım doktorunuz konuma yorum yapanların çoğu benden fazla vitamin kullanıyorlarmış demekki bebek için gerekli.
Morebebek Selindikci35 ileride verecek sanırım size demir hapı bende ilk zamanlarımda sadece progestan kullanıyordum. Bebek sizden beslenmeye başladıktan sonra vitamin veriyor sanırım. Yinede içinizin rahatlamaaı açısından sorun isterseniz doktorunuza.
Selindikci35 Morebebek cok tesekkur ederim canim..Allah hayirli evlat versin herkese..Saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Morebebek Deletedmom2224 doğru söylüyorsunuz ben gebelik öncesi bilgi almak için gitmiştim aile hekimime herhangi bir test yapmak gerekli mi diye bende yada eşimde bir hastalık genetik bir sıkıntı varmıdır diye. Geçiştirdi beni bilgi bile vermedi.
wilma01 Ben de clexan iğne, estrofem, progestan fitil,decavit,d vitamini, ocean mummy, magnezyum ilacı hamilelik için bunların üstüne iltihaplı romatizmam var onun da ilaçlarını kullanıyorum tabi ki kadın doğum uzmanı ve romatolog kontrolünde.bence çok değil ilaçlarının.kendinizi boş yere üzmeyin
Tontisannecik Morebebek ben de coraspirin gynoferon decavitl ve d vitamini kullanıyorum. D vitamin ayda bir decavit ve gynoferon bir gün biri bir gün diğeri coraspirin her gün