Deniizzz125 seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde bi ölü doğumum var 4 ay sonra 255 le öğrendim doktora gittiğimde 5.5 haftalık henüz kalp atışı yok dedi 15 gün sonra gene gel dediğinde gittim ve 8+3 takip ettiğimde 9 haftayla uyumlu dedi lütfen içini ferah tut herşey çok güzel ilerlicek benimde göğüslerim de ağırlaşma vardı birde ben bebeğimi kaybettiğimde 90 kiloydum 80 ene düştüm hamile olduğumu öğrendim stresten bi yedim bi yedim anlatamam sende benim yaptığımı yapma diye söylüyorum bebeğin gayet iyi sağlıklı sende çok güçlü ve stressiz bi annesin :) sağlıcakla kal kucağına

Pinark92 ben daha doktora gitmedim ama bu ayın 17’sinde gideceğim bebeği ve kalp atışını duymak için

Selinmoon ayy aşırı heyecanlı iyi beklemişsin valla taksit taksit gitmektense daha iyi aslında :)
      umarım herşey çok güzel olur :)

Pinark92 ondan önce çok gittim 😂 vallahi zor dayanıyorum eşime diyorum doktoru arayıp erkene mi çeksek diye hatta 😂

Selinmoon boşver garanti olsun ama 2-3 gün erkene çekebilirsin :) ondan önce derken :)

Selinmoon bende keseyi görmeden önce 1 kez gittim ama bekleyene kadar stresten çatladım şimdi de kalp atışı için aynı duygulardayım :)

Selinmoon çok heyecanlı çook Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım :)

Doraamomss1 yarın kontrole gidicem inşallah her şey dediğin gibidir çok heyecanlıyım 🌸 çok motive ettin beni Allah razı olsun 💐