Smsmzmz canım aynısı bende de var hatta 2 3 aydan fazla oldu gecmiyo gebelikte çıktı ilk defa doğru düzgün ilaç vermediler hamileyim diye şunu dene bunu dene dediler ama geçmedi KBB dan randevu aldım bekliyorum ama umarım bi çözümü vardır dilim acıyo boğazıma vuruyo acısı senin gibi

Smsmzmz doktora git bence internette bakarsan ayağın burkulsa öleceksin diyor 😃

Smsmzmz internette yazanların çoğu doğru değil internete güvenmeyin bence gecikmeden dojtora git ☺️

Minicikkk ah ah bende bitek bende var sanıyordum çok kötü bişe bu ya ilk defa başıma geldi benimde geçmiş olsun kuzum sanada 🥺🌼

1prensesannesi_ evet canım herkez öyle diyor bakalım bı sıra alıp gideyim yoksa daha fazla okursam int ne bu diye kafayı sıyırırım 🤐🌼

Smsmzmz bacağımda minik bi morarma görmüştüm bikaç ay önce ilk hamilelik ya nasıl endişelendim internetten baktım kanser falan dedi çocuk karında ölmüş falan dedi ben korkudan sabaha kadar ağladım sabah erkenden doktorumun yanına gittim doktor bana gülmüştü bunun için mi geldin bacağını bir yere vurmuşsun herşey normal demişti 😂

Kaderisa ya Allah seni 😅 kız int okuyunca bide hamilelik olunca insan iyice yazılan herşeye inanıyor bide Google amca doğru söyler diyorlar adam atıyor 🤣

Smsmzmz karbonat koyun o aftların üzerine cok iyi geliyor yada tuz basın. Kenokort A diye bir krem var minik boyu fln. o bire bir. O Gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum bir sorup alın isterseniz tek geçiren o

Smsmzmz karadut surubu veya karadut receli hemen geçiriyor

Smsmzmz
              Sağol canım bi çözüm bulursan banada yazarmısın bende karadut şurubu falan denedim ama ise yaramadı.
              Görsel atmayı denedim sana özel mesajdan ama yapamadım aynı mı diye

Smsmzmz sumak ya da tuzlu su ile gargara yapın.günde 3kere sumak çok etkili.Ballı zencefilli ılık su tüketin 2-3güne toparlarsın