Aslanmommm ElifKyncu0 canım hep iyi düşün üzülünce bebek etkilenir bende öyle oluyor üzülünce bebek aşağı iniyo kasılma oluyo asla üzülme sürekli dua et herşeyin hayırlısı olsun rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sultannbstrk ElifKyncu0 geçecek Allah’ın izniyle camın ne kadar zor olsa da içini ferah tutmaya çalış , kanaman durdu mu peki o ne durumda
Sevgi3444 ElifKyncu0 rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah mucize bebek diye başlık açarsın bu seferde mucize olur bebeğini doğduktan sonra kaybetmiş bi anne olarak dualarım seninle üzülmeki bebeğin senden güç alsın başka Dicek yapacak pek bişeyde yok bebeğin erkek mi
ElifKyncu0 Sevgi3444 Başınız sağ olsun .Allah razı olsun inşallah iyileşirim bazen umudum gidiyor. Bebeğim erkek evet . İnşallah bir mucize olur da sağ sağlim bebeği elime alırım.
Sumeyyealts Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşAllah, erkenden değil zamanını tamamlayınca doğmasını nasip etsin ya şafi ismiyle şifa versin ya mubdi zikrini bol bol çek canım Allah yardımcın olsun 🥺
Ilosunuz1 ElifKyncu0 benimde o haftalarda sancım başlamıştı acilden doktor baktı nstye aldı ve doğum sancılarin baslamis dedi serum taktı 2 saat boyunca sonrasında tekrar nstye aldı yine sancılarım çıktı ama serum az da olsa rahatlamıştı beni. Sonrasında doktor yat dedi ben kabul etmedim. Kendi evime gelip 1 hafta boyunca hem gece hem gündüz uyudum hiç kalkmadim. Sancılarım git gide azaldı şuan 29+3 haftalık oldum kendi kendine sancılarım geçti. Lütfen yatın mecbur kalmadıkça lavabo ve yemek dışında kalkmayın inanıyorum sizinkide geçecek🤲🏻🤲🏻
ElifKyncu0 Ilosunuz1 Geçmiş olsun benim çok fazla kanamam var . Ve rahim kanalına bebeğin su torbası düşmüş 3.cm açık var yemeği de kendim yiyemiyorum oturmak istedim ağrılarım başladı. Tuvalete de gidemiyorum. Bugün 3. gün olacak hastaneye geleli inşallah bir sorun olmadan sizin gibi bende sağlığıma kavuşurum.
Canimucizem ElifKyncu0 sizin güçlü olmanız lazım ki bebeğinize de güç kuvvet versin herşeyi hissediyor bunu unutmayin rabbimin mucizeleri o kadar büyük ki imkansız yoktur onun katında rabbim sana ya şafi adıyla şifa versin canım dualarında olacaksın hep güzel haberlerini alicaz Allah’ın izni ile en hayırlı şekilde kavusacaksin bebeğine sem lütfen güçlü dur inanmaktan dua etmekten hiç vazgeçme rabbim çok büyük 🤍
ElifKyncu0 Canimucizem Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dün hastane çıkışlarını yapmışlar resimlerini attılar bana çok üzüldüm çok ağladım çekecek çilem varmış diyorum inşallah sağ sağlim kucağıma alırım bebeğimi şuanlık bekliyorum hiç kalkmiyorum yerimden .
meryy2615 Canım saglikla insAllah evladını kucağına al. Bol bol dua et Allah’ın izniyle kavusacaksin oğluna
YigitPoyrazMomm ElifKyncu0 Allah yar yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏🙏
ElifKyncu0 Minnak-9 Hastanedeyim bekliyorum böyle. Doktorlar rahim açıklığın kapanması için zor dedi su torbası aşağıya düştüğü için. Ne olacak bilmiyorum.
Canimucizem ElifKyncu0 ben çok inanıyorum çok güzel haberler vericeksiniz bize 🤍 sonrasında burda mucizem diye konu başlığı atar bize de anlatırsınız herşey yoluna giricek🤍
naneliseker_ ElifKyncu0 Allahinn haznesi bol. Mucizleri bitmez bir mucize de sana nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ✨️
Sevgi3444 ElifKyncu0 saol canım benim bebeğimde erkekti bu aralar ne duysam kötü olan hep oğlan çocuklarında oluyo yada bana öyle denk geliyor o yüzden sordum bol bol dua et üzülme sağ salim kavuştursun rabbim sizi inşallah
Selinakbas ElifKyncu0 Cok gecmis olsun canım, rabbim yardımcın olsun bütün dualarımız senin ve bebeğinle 🙏🏻 inşallah vakti, saati geldiği zaman doğum olur sende sağ salim alırsın bebeğini kucağına 🙏🏻❤️