ebrucevik18 ElifKyncu0 riskli süreci atlatıyor Allah’ın izniyle Rabbim bi an önce size kavuştursun inşallah siz iyi olun sabırlı dirayetli olun ki o da annesinin gücünü hissedip güçlensin daha çok süte ihtiyacı var moralinizi düşürüp sütünüze zarar olmasına izin vermeyin
ElifKyncu0 ebrucevik18 Sağ olun arada sütüm azalıyor ama şu anlık bebeğe yetecek kadar var Allah’a şükür çok teşekkür ederim canım benim sağ ol 🤲
Ayfer33 ElifKyncu0 ElifKyncu0 ay Allah’ım sana şükürler olsunnn içimde nedense bı heycan oluştu şuan hiç kötü hisetmiyorm yağız hayata tutundu benim tahminim ce tabi Allahin izniyle 🧿 sağlıkla alacaksın kucağına Küçük beyi 😇🙏💙
ElifKyncu0 Ayfer33 Herkes böyle düşünüyor bende çok umutlandım bu umudumun bir gün hüzünlenmesini Rabbim bana yaşatmasın bakalım bu şekilde güzelce ilerliyoruz inşallah böyle ilerleriz.☺️
filialunae ElifKyncu0 Ayy çok şükür çok sevindim iyi olmasına böyle böyle büyüyüp iyi olacak inşallah minnoş savaşçı yaaa 🤲🏻😍😍😍
ElifKyncu0 Hilalgurce Hayır dikim yerini bebek geçip kanala girmişti dikilecek bir durumda maalesef değildi. Alttan parmakla muayne edildiğinde bebeğin ayaklarına dokunabiliyordu doktorlar.
Hilalgurce ElifKyncu0 🤦🏼♀️ Allah sağlıklıca bir bebek almak nasip etsin kucağınıza dinlenin iş yapmayın
Ayfer33 ElifKyncu0 hiç içimden kötü bişey geçmedi sizin için. Ben çok umutluyum ve gerçekten Allah bilir orasıni ama. Bnce sağ saglik bir gün birlikte eve döneceksiniz,,🧿😇🙏
Ayce09 ElifKyncu0 Rabbim sağlıkla kavuşucağınız günleri nasip etsin size 🙏🏾 Hurma yulaf dut kurusu boza bunlar sütte çok etkili denemelisin sütün bol olsun 🙏🏾
ElifKyncu0 262223-- 640 dan 600 a düştü ama biraz süt alımını azaltmişlardı şimdi artırdılar kilo alımı devam edecek dedi doktor yarın görüş günümüz bakalım ne kadar olmuş ☺️
262223-- ElifKyncu0 inşallah sağ salim kucağınuza alırsınız gönlünü ferah tut sen üzülunce oda hisseder güçlü dur her zaman 🤲🏻🥺💙
Seydaa123456 ElifKyncu0 inanın hergün bakıyorum bi haber var mı diye dualarım sizinle herşey o kadar güzel olucakki oglunuza bu günleri ah ne günlerdi oğlum diye anlatıcaksınız buna çok eminim siz güçlü durdukça oglunuzda sizden güç alıyo bunu unutmayın
ElifKyncu0 Hilalgurce Ben çoktan doğurdum ne işi 😅 doktor lavaboya kalkarsan çocuk düşer dedi 5 gün boyunca bezlendim kaldı ki iş yapmak.
ElifKyncu0 Seydaa123456 Görüş günlerimizi yazdığım doktorlarla ne konuşmuşsak not aldığım bir ajanda yaptım inşallah büyüyünce Yağız’a vereceğim onu ☺️