ElifKyncu0 Alparslanim29 Yarın görüş günümüz var orada durumunu öğreneceğim inşallah cuma günkü görüşmemiz iyi geçmişti bakalım yarın ne haber alırım.
ElifKyncu0 prematureanne02 Bugün doktorla konuştuğumda bebeğin hafta sonu çok zora soktuklarıni söyledi baya kötü olmuş anne sütünu artirmişlardi galiba bünyesi kaldırmadı dedi.Tekrardan 12 ml düştüler beynindeki kanama alanı geçmiş ve bebek kilo almış gözleri açılmış. Doktor Yağız için çok dirençli ve savaşçı dedi bizim için değerli bebeklerden olduğunu söyledi bakalım nasıl ilerleme göreceğiz. Hafta sonu içime bir sıkıntı girmişti demek ki bebeğimin rahatsızlığını hissetmişim inşallah bir sorun olmadan devam ederiz yolumuza.
prematureanne02 ElifKyncu0 Birden artırınca tolere edemeyebiliyorlar. Benim bebeğimdede olmuştu merak etmeyin normale dönüyor🙏🏻
ElifKyncu0 prematureanne02 Yaa sizde de oldu mu bu sütten kaynaklı galiba bir anda süt artınca bebekte olumsuz etki yapmış. Sizin bebehinizin durumu nasıl canım.
prematureanne02 ElifKyncu0 Bizde geçmeyen bi enfeksiyon var omurilik sıvısında. Onu tedavi etmeye çalışıyorlar enfeksiyon geçince şant ameliyatı olacak. Zorlu ama inanıyorum ki bunu da başarıcak kızım
ElifKyncu0 prematureanne02 Bu enfeksiyon bütün pramatüre bebekler için tehlike olusturuyor inşallah sizin bebeğinizin de sağlıklı bir şekilde var olan hastalıkları atlatır inşallah. Bebeğiniz çok güçlü eminim ki bunu da atlatacaktır.
N-23 Arkadaşlar hepimiz birbirimize dua edelim benimde bebeğin eşi rahmi tamamen kapatmış her günüm korku bebeğime kıyafet bile alamadım korkudan, hepimiz birbirimize dua edelim
ElifKyncu0 Ayfer33 Beyzanury1234 Yağız iyi Allah’a şükür bugün gittiğim de gözleriyle baktı bana bazı sorunları tabii var ama doktor çok dirençli çok hareketli olduğunu söyledi bana her gittiğim de yanına umutlanarak eve dönüyorum kilosu biraz düşmüş ama inşallah almaya başlayacak dedi doktor. Beynindeki kanama alanı da geçmiş Allah’a şükür.
ebrucevik18 ElifKyncu0 riskli süreci atlatıyor Allah’ın izniyle Rabbim bi an önce size kavuştursun inşallah siz iyi olun sabırlı dirayetli olun ki o da annesinin gücünü hissedip güçlensin daha çok süte ihtiyacı var moralinizi düşürüp sütünüze zarar olmasına izin vermeyin
Ayfer33 ElifKyncu0 ElifKyncu0 ay Allah’ım sana şükürler olsunnn içimde nedense bı heycan oluştu şuan hiç kötü hisetmiyorm yağız hayata tutundu benim tahminim ce tabi Allahin izniyle 🧿 sağlıkla alacaksın kucağına Küçük beyi 😇🙏💙
filialunae ElifKyncu0 Ayy çok şükür çok sevindim iyi olmasına böyle böyle büyüyüp iyi olacak inşallah minnoş savaşçı yaaa 🤲🏻😍😍😍
ElifKyncu0 262223-- 640 dan 600 a düştü ama biraz süt alımını azaltmişlardı şimdi artırdılar kilo alımı devam edecek dedi doktor yarın görüş günümüz bakalım ne kadar olmuş ☺️