Bebeğimin karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve anne karnında beslenemiyor kg alamıyor 36. Haftamdayım 2300 şuan böyle giderse 37 de alacaklarını söylediler aynı durumu yaşayan var mı ?

mrssari34 bende 36+2 de gittiğimde karın çevresi 33 uyumluydu kgsi 2486ydı şimdi 38 olduk alım var dediler ama bakalım yarın gidicem yeniden

mrssari34 benim de öyle 3 4 haftadır sürekli olarak 3 gune bir hastaneye geliyordum dün yatışım yapıldı bugün doğum olabilir 🥺çok korkuyorum 😢

Selcennnn sizin bebeğinizinde kg düşük haftasına göre benimde aynı o şekilde bu yüzden benide 37. De yatırıp suni vericekler sizin doğum şekliniz nedir?

mrssari34 korkulacak bisey yok benimde bebeğim tüm vücut geriliği ile doğdu sağlığında Bi sıkıntı olmuyor sadece dediğin gibi biraz zayıf doğuyor oda bol beslenme ile kilosu yerine geliyor

mrssari34 benimde dün kontrolüm vardı şuan 35 haftadayım karın çevresi 34 çıktı 2400 kilosu zayıf dedi dr haftaya bi daha çagırdı su yerine ayran iç kuru bakliyat protein tüket bir daha bakalım dedi

mrssari34 bebegin karin cevresine bi sey demedi fakat 3 haftalik bi gelisim geriligi var dendi bana dun gittim hastaneye 36 haftaligim bebegim 2400 gr. O kadar cok agladim ki iki hafta sonra dogumu oneriyorum dedi doktor suni sanciyla dogum yaptircaklar tabi kasik agrilarim da cok iki haftadan once bile gelebilir bebeğim. Ama kendi görüşüm doktorlarin her dedigini de cok sey yapmamak lazim

Selcennnn anladım sağlıkla kucağınıza alırısnız inşallah sorunsuz bi şekilde🫶

Sulegnlts bende onları yaptım ve sadece 30 gram almış 1 haftada ve çok az
                Benim birde suyum az o yüzden 37 de alıcaklar