Limeekce 34Meltem12 bende bu haftalarda yaptım bence erkenden yapın Allah korusun bunun erken doğumu filan da var hazırlayın kalsın köşede
64Demet64 Ben 29. Haftada kiyafetleri yikadimnutuledim yerlestirdim. Cantayi daha yapmadim Ama kiyafetleri iyiki yaptim iyice agirlasmadan hazir ettim nolur nolmaz bellimi olur . 31+1
34Meltem12 64Demet64 Çok iyi yapmışsın bende biraz ağırlaştığımın farkındayım ilk hamileliğim 😄 Daha da ağırlamadan başlamam gerekiyor 🌷
Agg0207 34Meltem12 bence 34 hafta gibi başlanmalı ilk hamileligimde erken hazırladım kıyafet tamamen Pamuk olduğu için hem kiristi hemde kokusu falan gitti beklerken birde 41 haftada dogurdm 😂o yüzden bu kez 34-35 haftadan önce ellemicem hiç
Minnosmino23-23 34Meltem12 ben haftaya 32 de olacam inş haftaya herşeyimi hazır etmeyi düşünüyorum çok kendimi yormadan
DidemB 34Meltem12 31 haftalığız bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırladım küçük filelere koydum. Kendi eksiklerimi de bu hafta toparlayacağım nasipse. Tedbirli olmakta fayda var kafasındayım ben tecrübeyle sabit 🙈
34Meltem12 Elif949494 evet canım heran herşey olabilir yavaş yavaş sende yapmaya başla tabiki zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız ama yinede hazırlıklı olmakta yarar var 💪❤️
Asel-2023 34Meltem12 malesef ilk gebeliğim de 34 sancilandim ve yıkanmamış kıyafetleri ile hastaneye gitmek zorunda kaldım ikinci dede erken hazırladım şu an 3.cu ye hamileyim 27 başladım hazırlığa 🤣🤣 korkudan
34Meltem12 Asel-2023 Tamam tamam ben hemen başladım valla bu yorumdan sonra 😄 Hepimizin yavruları sağ Salim gelsin inşallah ❤️❤️
Beyza01 37.haftadayım daha dün hazırladım ama bence erken hazırlasam daha iyi olurdu ağırlaştım enerjim yok artık sıcaklar zaten bastırdı. 30. Haftada falan bitmeli bu iş
anneoluyoruuumm16 34Meltem12 bence erken değil. Ben 25. Haftada hazırlayacağım herşeyi. Çünkü komşum 28. Haftada doğum yaptı hicbirseyi hazır değildi bebeğe yıkanmamış kıyafetler giydirmek zorunda kaldılar o yüzden erkenden hazırlayıp koyacam
34Meltem12 anneoluyoruuumm16 Baya erken gelmiş bebito 😢 Allahım sağlık versin bizde başlayalım hazırlıklara 🎉