Kızlar hastane çantasında sağma makinesi olmalı mı tecrübeleriniz neler almakla almamak arasında kaldım
Süt sağma makinesi gerekli mi
Normal dogum yaptim 2 gun kaldim hastanede sütüm cok az geldi oglum cok agladi sagma makinasi olsaydi iyi olabilirdi. Ama sonra bir kac kere kullandim ve suan hic ihtiyacim yok. Mastit falan oldugunda işe yarıyor. Ilk zamanlar yada calisan anneysen evet ihtiyac ama diger türlü bence gerek yok. Elinin altinda varsa cantana koy ama yoksa heran ulaşabildigin icin almana gerek yok bence.
Aysukuzey06 aslında arkadaşım doğurduğunda bebek emmeyi bilmediği için oda emzirdim sanıp bırakıyormuş doydu diye ama aslında öyle değil bebek aç kalıyormuş ve bu yüzden sarılık oldu o etkıledi beni oyuzden kararsız kaldım
Ecem95 teşekkürler bilgi için 🙂hangisini kullanıyosunuz
Gldekpnci ya sarilik acisindan evet dedim ya dogar dogmaz ise yariyor sagmak. Ama zaten cogu bebek emsede ememesede sarilik oluyor zaten sık sık emzirip kolayca sariligi bitirebilirsiniz ondan endise etme. Ben saat basi emzirdim hemen gecti cok sukur.mesela benim sutum oyle fosur fosur gelmiyor ne yazikki ve bebegim 1 bucuk saate yakin memede kaliyor. Yani ben simdi emzirdikten sonra bire makina kullanamiyorum canim yaniyor. Ama kullanip cok rahat eden yok mu var. Tamamen ihtiyac dogrultusunda ilerle bence. Dogar dogmaz bebegin memeyi cekmesi daha iyi olur bence