[silindi] Aynı durum içerisindeyim. Rabbim imtihanını hafifletsin. Benim 6. Bebeğim hic yasayanim yok. 7 temmuzda detaylida 35 mm idi bebegimin gobek kordonunda tek arter damar var o yüzden kalpte sorun olabilir diye 31 temmuzda kalp taramasina gelmemi istedi. Devlete 18 inde muaynem vardi bide onlar baksinlar dedim bi gittim 10 mm dedi dr her an kaybedebilecegimi söyledi. Yatış verdi o gunden beri Allaha sığındım yatıyorum hastanede 28 e kadar kalirsa yasyabilir daha evvel doğar ise ölür dedi. Serklaj yapilamiyor. Bebeğimin beyinciginde sorun olduğunu soyledi drler vermiyan hipoplazi vermis anomalisi vs 3 farkli tanı koydular genetigi için amnionsentez bile yapmamadilar durumumdan dolayı. Aksi gibi hastanede enfeksiyon kaptim. Şimdi enfeksiyon tedavisi görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah var Rabbimin bir bildigi. Bu arada 6. Bebeğim olduğu icin hicbir is yapmıyorum banyoya bile sınırlı giriyorum. Çoğunlukla yatiyorum hiçbir sebep yada olmasini tetikleyici hiçbir durumda soz konusu değildi. Dr çok şaşırdı elimdeki olcumleri görünce. Grbelik oncesi yada diger gebelik takibim boyunca hicbir donemde servikal yetmezlik tanisi konmadı. Dr tevafuk etti denk geldi ve görmüş oldu ne sancim ne kanamam var farkinda bile değilim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Hayirlisini kolaylikla nasip etsin cümlemize. Rahimi dinlendir ama canim dr ne derse ona göre hareket et.