17102017 Arkdslar. Sarma yapan birinde icini tadarken icinde cig kiyma varmis bnde biraz yedim sadece Midem eksiyo simdi aklima geldi. Cok zararli Mi . Umarim sadece anneyedir bebege zararli olurmu
Azra41 17102017 kız ne olcak bişey olmaz tabak tabak yemedin ya. Sen kafaya taktiğin için miden kötü olmuştur. Ben neler neler yedim ohooo toçun doğurdum şuan 9 aylık maşallah 😄
17102017 bdenerigokce ya , bebege bisey olmasinda. uc dort kasik gibi yedim. Istifra etmeye calidtim yok olmuyo. Aklima geldi gece gece ve yalnizimda😥
17102017 Bal_1604 yaa uzerinden saatler gecti Midem bi Anda eksiyince geldi aklima ama Baska ates Mide bulantisi vs yok
Bal_1604 17102017 kaç haftaliksiniz belki migdenize dokunmuş olabilir sakin kalın bence çok etkiliyceni düşünmüyorum
17102017 Bal_1604 16+4 teyiz. Tecrubesizlik olunca Ilk gebelik yanimda soracak kimse yok. Cig ettende uzak kalin denilince
cancik Çiğ kıymanın zehirleme mide bulantısı gibi bir zararı yok ki, eğer toksoplazma paraziti varsa sıkıntı.. ama bu zamanda kıymalar denetleniyor sanmıyorum
17102017 cancik yani bnm Ilk gebeligim pek bi bilgim yok gogleden bakinca oyle sikayetler baslar denilmis. 3-4 kasik yedim . Bide cig etten kesin uzak kalin denilince iyice korktum. Yalnizda olunca
Bal_1604 17102017 anladım hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize endişelenmeyin bişey olmaz inşallah sushi aserip yiyen insanlar bile var 😉
Bal_1604 17102017 çiğ hic birşey yemeyin et balık v.s bunları çok iyi pişirip yiyin o şekilde öneriyorlar
cancik 17102017 toksoplazma erken doğum ve düşük sebebi olduğu için uzak durun diyorlar zaten. Doktorunuza söylersiniz toksoplazma testi yaparlar ama şu zamanda çok görülen bişey değil istisnalar dışında bilemiuorum
cancik 17102017 yani kıymada parazit olması lazım bişey olması için bu dışardan bilinmez kuruntu yapmayın doktora sorarsınıx
17102017 Bal_1604 bn bidaha biseye bakmadan asla yemem de bu korku Bana yeter. Tek seferlik olmaz heralde yani insallah
17102017 Azra41 rahatladm biraz. Aksi Taktirde esim gelene kadar gozume uyku girmezdi🥹. Bu arada saglikla buyutun bebisinizi. Bizde saglikla bi kucagimiza alsak🤲
Azra41 17102017 yoğurt ye mideni bastirsin. Ben evde kedi besliyorum kedim hamilelik sürecinde hep ağzımın içindeydi tuvaletini vs ben temizlerdim hep . Midem bulandiktan sonra birakmak zorunda kaldım. Doktoruma söyledim kedi beslediğimi kan verdim ve temiz çıktı. Hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle korkma . İyi düşün iyi olsun. Sağlıkla al kucağına sende inşallah 🥰🤲