- Düzenlendi
Kızlar ne durumdasınız karnınız indi mi sancılar?
Kızlar ne durumdasınız karnınız indi mi sancılar?
38+3 deyim baya batıyor içeriden bana ne oturabiliyirum ne yatabiliyoum sancı gibi değil ama acı veriyor karnım normal mi acaba bilmiyorum ki
Atikaa hareketli ama uyuyor genelde hanım efendi korkuyorum bazen
Atikaa 37+4 olcaz 12 de
Tamı tamına 38 ☺️ kasılma gıderıcı ılac kullanıyorum amelyat gunu beklıyoruz sıcakdan yanıyoruz artık her gebe gıbı☺️ hareketlerde oldukca can acıtmaya basladı sankı kaburgalarımın arasına sokuyor bıryerlerını gıbi hissediyorum bazen. Yurumek artık ımkansız gıbi 5 dakka yurusem sanki dizlerimin bagı çözülüyor dusucekmıs gıbı hıssedıyorum bizde durumlar böyle işte kaldı 9 gunumuz☺️
37+5 olduk. Kendimi bitkin hissediyorum biraz yürüsem ayakta dursam bacaklarım kesiliyor sanki nedendir bilmem doğum enercisi yok henüz
Oznurdediler 38+3 Benımde karnımın ıçı açıyor özellıkle sabahlarınyataktan kalkarken
Bebişlerin kılolaeı nasıl kızlar
Kfiliz en son 37 de 3050 idi kontrolumuz carsanba son duruma bakıcaz artık
Bende 37+2 deyim. Henüz kanala girmedi ama 30.haftada doğum pozisyonunu aldığı için bebişin ağırlığı arttıkça günden güne yürümek zorlaşıyor kramplar ağrılar vs🙄 ama bi yandan aynı bedende son günlerimiz diye çok üzülüyorum. Evet uykular haram şu anda ağrılar fazla ama olsun onunla konuştuğum an attığı tekmeler herşeyi unutturuyor🥹
38 haftada olanlar benim öncesine kadar bu kadar gazım olmazdı ama şuan 38+3 ve 2 3 gündür baya gazım oluyor aşureden felan diye düşündüm ama bugün yaz yapıcı bir şey yemedim buna rağmen oldu sizinde öyle mi ?
Atikaa 38im indi karnım coktan ama bebeğim gelmiyor kanalda bir de 3 cm açıklıkla geziyorum gelsin yetoooo😂🥴
Kızlar 38+3 oldum ne ağrım ne sancim var sezeryan olcam ama kan değerlerim dusuk olduğu için doktorum yapmıyor bebek 33.haftada girdi kanala ama sadece koca bir göbeğim var o da asagi indi ne vajina baskısı ne bi şey hissediyorum 37.haftada bebeğimin kilosu 3150ydi yarın kontrolüm var
Atikaa 38+6 dayız kasık ağrıları başladı