• Doğum
  • 38 hafta içinde olanlar ?

38+3 deyim baya batıyor içeriden bana ne oturabiliyirum ne yatabiliyoum sancı gibi değil ama acı veriyor karnım normal mi acaba bilmiyorum ki

Tamı tamına 38 ☺️ kasılma gıderıcı ılac kullanıyorum amelyat gunu beklıyoruz sıcakdan yanıyoruz artık her gebe gıbı☺️ hareketlerde oldukca can acıtmaya basladı sankı kaburgalarımın arasına sokuyor bıryerlerını gıbi hissediyorum bazen. Yurumek artık ımkansız gıbi 5 dakka yurusem sanki dizlerimin bagı çözülüyor dusucekmıs gıbı hıssedıyorum bizde durumlar böyle işte kaldı 9 gunumuz☺️

37+5 olduk. Kendimi bitkin hissediyorum biraz yürüsem ayakta dursam bacaklarım kesiliyor sanki nedendir bilmem doğum enercisi yok henüz

Oznurdediler 38+3 Benımde karnımın ıçı açıyor özellıkle sabahlarınyataktan kalkarken

Bende 37+2 deyim. Henüz kanala girmedi ama 30.haftada doğum pozisyonunu aldığı için bebişin ağırlığı arttıkça günden güne yürümek zorlaşıyor kramplar ağrılar vs🙄 ama bi yandan aynı bedende son günlerimiz diye çok üzülüyorum. Evet uykular haram şu anda ağrılar fazla ama olsun onunla konuştuğum an attığı tekmeler herşeyi unutturuyor🥹

38 haftada olanlar benim öncesine kadar bu kadar gazım olmazdı ama şuan 38+3 ve 2 3 gündür baya gazım oluyor aşureden felan diye düşündüm ama bugün yaz yapıcı bir şey yemedim buna rağmen oldu sizinde öyle mi ?

Atikaa 38im indi karnım coktan ama bebeğim gelmiyor kanalda bir de 3 cm açıklıkla geziyorum gelsin yetoooo😂🥴

Kızlar 38+3 oldum ne ağrım ne sancim var sezeryan olcam ama kan değerlerim dusuk olduğu için doktorum yapmıyor bebek 33.haftada girdi kanala ama sadece koca bir göbeğim var o da asagi indi ne vajina baskısı ne bi şey hissediyorum 37.haftada bebeğimin kilosu 3150ydi yarın kontrolüm var

@Atikaa 38+3 günlüğüz. 3 akşamdır alt tarafımda baskı hissediyordum. Bu akşam yine baskı varken hastaneye gittim. Ntsde sancım çıktı 4 cmde açılmam varmış. Ben çok hafif hissediyorum ama doğumum başlamış bile

@Kfiliz evet ilk gebelik. Hastanede yatış dediler ama kabul etmedim çünkü sancı hissetmiyorum. Evde kendi sancılarımı bekleyip artınca gideceğim