8 Temmuz cumartesi sabahı 39+6 olmuştuk sabah namaza kalktım , daha sonra Meryem suresini okudum ( doğumu kolaylaştırdığını duymuştum ) . WC gittim nişanım geldi , sonra uzandık eşimle aradan az bi zaman geçti , ılık ılık bir şeyler geliyordu , hemen kalkıp baktım suyum geliyordu . Hemen eşime dedim suyum geldi , sancılarım hafif hafif başlamıştı .Duşa girdim ; belimden aşağı sıcak su döktüm bir süre sonra çıktım . Her suyum gelişinde sancılarım oluyordu , her seferinde duşa girdim iyi geliyordu. Artık konuşamayacak kadar sancım olmaya başlamıştı . Sancım kesildikçe giyindim , kayınvalşdemlere vs haber verdi eşim , valizimi aldık çıktık yola ( giymeden Meryem ana otunu suya koyup yanımıza aldık ) . Devlet takipçiydim , hastanede doğru düzgün kimse yoktu , biri bize yol gösterdi tekerlekli sandalyeye oturup doğumhaneye çıktık. Beni kaldırıp yürüttüler , eşim ve kayınvalidem dışarı çıktı , daha sonra açıklığıma bakıp bez bağladılar. Sancılarım çok artmıştı ilk doğum olduğu için hemen olmaz dediler , daha sonra doktor muayene etti çatımın uygun olduğunu söyledi.Doğum için tek kişilik odaya aldılar , kıyafet verip daha sonra sözleşme imzalattılar. Refakatçi aldılar yanıma , nstye bağladılar . Sancılarım gittikçe artıyordu , gerçekten dayanmak biraz zordu ama sabrettim hiç bağırmadım. 9:30 / 10 gibi sabah hastaneye gelmiştik 12:45 gibi büyük tuvaletimin geldiğini söyledim , hemen çatala aldılar 3 denemede kızım 13:10 da doğdu üstüme koydular bitmişti 😌😊. Yırtılmam ve kesim vardı dikişlerim yapıldı , dış dikişlerde acıdı tekrar uyuşturucu yaptılar ama acı biraz devam etti . Onun haricinde sancılar zordu fakat doğum anında acı hissetmedim , tüm gücümle ıkındım. Şimdi 23 günlüğüz 😇bebeğim uyuyor ve ben ancak tam olarak hazır hissedip yazabildim . Kesinlikle korkmayın , Meryem süresi ve Meryem ana otu bende çok işe yaradığını düşünüyorum 🫶🏻Dikişlerim hiç ağrımadı,sadece üstüne otururken zorlandım . Hastaneden yürüyerek çıktım . Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım 😌