Busraakay_26 123Hamis123 bence dr browns anti kolik olanı ben ondan daha çok memnunum Avent ve lansiomin de var elimde ikisi de gğzel ama Avent de akıtma yapıyor bilgin olsun Biberon alırken de pp (plastik) daha kullanışlı cam hem ağır hem ilerleyen aylarda bebek kendi tutuyor düşürdüğünde risk oluyor
Annesii23 123Hamis123 ilk kızımda emzirdim ama dışarıya çıktıkça vs biberonla süt verdim ilk günlerinde birkaç defa mama verdik lansinoh biberon kullandım meme reddi hiç yaşamadık yine aynısından alırım
Sere imeaeb cam mı aldın peki? Plastik istediği kadar zararsız olsun adı plastik olduğu için bebeğe cam daha hijyenik olur gibi geliyor ama emin olamadım. Biberonu kendi tutmaya başladığı zamanlarda plastiğe geçmek mantıklı geliyor bana
123Hamis123 Sere şey yapılabilir , o minik biberonları zaten biz tutacağız bebeğin kendisi büyüdükçe birtık büyük biberon aldığımızda plastik almamız daha mantıklı olabilir dediğin gibi
imeaeb Sere Evet içime sinmedi plastikler cam aldım, bence de zaten başta kendisi tutamayacak hiçbir türlü o yüzden ilerde sağlıklı plastiklere yönelinebilir
Paris2019 Halamın ısrarlı önerileriyle Dr Brown aldım fiyatı aventle neredeyse aynıydı. Antikolik olmasının oldukça avantaj sağladığını söyledi, bebek büyüdükçe biberon ucu da adapte edilebiliyor
Annebebis Ben cam avent aldım içine su koyup denedim herhangi bir akıtma vs olmadı cam daha sağlıklı geliyor bana
123Hamis123 Annebebis teşekkür ederim sadece çocuk düşürür mü bir yeri acır mı diye düşünüyorum ama biz tutacağız zaten bebişlerimz değil de :)
123Hamis123 Masalnesli yavaş akışlı diye yazar herhalde üzerlerinde birde 120 ml -160 ml olanlardan birini alacağız değil mş?
Rabia_91 İlk 6 ay için avent cam biberon aldım, sonrası için de 2 tane avent plastik olanlardan aldım. İlk etapta zAten cam olanı biz tutacağımız için ağırlık olayını pek düşünmedim açıkçası. Hijyen konusu bi tık daha ağır basıyor.
Gokyuzunde2 123Hamis123 lansinoh aldım çok memnunum aventin uçları pahalıydı ilerde değişmek gerektiğinde nerdeyse biberonla aynı fiyata geliyodu lansinoh hem uygun hem kullanışlı bence
cancel_ 123Hamis123 merhaba Emzirme Danışmanım biberon alıştırırsanız eğer anne memesine daha çabuk reddeder diye bir şey söylemişti o yüzden kaşık biberon Almanız sizin için daha avantajlı olur bebedorun kaşık biberonını aldım ben bence normal biberon almamanızı tavsiye ederim yinede siz bilirsiniz tabii ki 🌼
SSumm 123Hamis123 ben lansinoh ve mamajo aldım. İkisini de denedim mamajo daha hızlı akıyor lansinohtan memnunum 👍
Buhuu Philips avent çevremdeki tüm anneler bunu önerdi. Ucu anne memesine en yakın olanı birde anne sütü gibi az az geliyormuş süt. Bazı bebekler biberon hızlı gelince anne memesini emmek istemiyor rahatlığa alışıyorlarmış 🤓
Brisii Buhuu ya bişey sorucam sütüm akıyo altına onu tutup doldursam önce onu versem sonra memeyi bebek red etmez değilmi
Melegimm_2509 Brisii bebeğim 5.5 aylıkken başladım meme reddini aşamadık mecbur biberon verdim ama tek tuttuğu biberon avent oldu saha sonra farklı sebeplerden sütüm kesilince aventle devam ettim
Buhuu Brisii Daha kullanmak nasip olmadı 🙃 ama sütün akıyorsa direkt göğüsten ver bence böylece anne bebek arasındaki açılma süreci daha hızlı oluyormuş bebeğin sütünüz kadar teninize yakınlığı da önemli diye biliyorum 🙈