123Hamis123 Avent Philips cam almak istemiyorum fiyatlar da felaket zaten. Lansinoh almayı düşünüyorum sizce hangisi yaa
Habibee1 123Hamis123 plastik lansinoh kullanıyorum araştırıp karar vermiştim bebeğim kolaylıkla kabullenmişti tavsiye ederim 🥰
123Hamis123 karanmom evet yaa çocuk birden elinden düşürür bir yeri acır falan ayrıca ağır da olur ne bileyim tamam ben tutarım ama içine sinmedi
Sere Benim de merak ettiğim konu. Aventin yorumlarında akıtıyor şikayeti çok fazlaydı. Dr Brown da güzel gibi yorumları iyi baya ama fiyatı da tuzlu
imeaeb Sere Katılıyorum canım herkes önerdiği için önce avent aldım test ettim akıttığı için sonra dr.browns aldım ve onu da test ettim hiç akıtmıyor
fundactak Plastik biberonlar koku yapıyor özellikle anne sütünde , ben hijyenikde bulmuyorum bence cam olması daha sağlıklı ve kullanışlı kırılma ihtimali var ama dikkat etmek gerek zaten belli bi aya kadar bebek tutamıcaktır
Melegimm_2509 Avent anne göğsüme en yakın olanı ben memnunum plastık kullanıyorum bebek deterjanı aldım koku da yok
Nurozi Ben iki tane lansinoh plastik bir tane cam chicco aldım. Lansinoh olanların birisi s akış birisi m akış kullanıp görcez inşallah 3 gün sonra doğum ☺️
Nurozi 123Hamis123 s olan daha yeni doğan için anne memesi gibi yavaş geliyor m biraz daha 6 aydan sonra için bi tık hızlı geliyor
Masalnesli 123Hamis123 tabi ki de lansinoh hem anne göğsüne yakın hemde yavaş akışli alırken dikkat edin yavaş akisli olanından alın aynı anne sütü bebeğe nasıl yavaş gidiyorsa oda aynı şekilde yavaş gidiyor ilk kizimda da kullandım aradan 6 sene geçti Allah nasip ederse 9 gün sonra tekrardan kullanicaz 🤍
123Hamis123 Masalnesli yavaş akışlı diye yazar herhalde üzerlerinde birde 120 ml -160 ml olanlardan birini alacağız değil mş?
Merve-GB 123Hamis123 vallaha ben çok araştırma yaptım ilk etapta cam önerdi doktorum ve çevremdeki herkes cam biberon ile başladı . Chicko markası gayet iyi araştırmalarım sonucu chicko aldım .
NippoN Bende Avent aldım ama karşıma cam malzemeden yapılan plastik gibi olan bir marka çıkmıştı araştırırken Comotomo marka ona da bakabilirsiniz 😊
Ecem95 123Hamis123 doğumdan beri avent cam olanından kullanıyorum çokta memnunum stoklu stoklu almıştım iyi ki almışım diyorum
Sere imeaeb cam mı aldın peki? Plastik istediği kadar zararsız olsun adı plastik olduğu için bebeğe cam daha hijyenik olur gibi geliyor ama emin olamadım. Biberonu kendi tutmaya başladığı zamanlarda plastiğe geçmek mantıklı geliyor bana