palperol Ben 29+3 deyım ,çok şükür bı sıkıntımız yok. Yürüyüşlerde bir kasıkda batma oluyor o kadar, gece tuvalet meselesı olmasa bebek gıbı uyuyorum vala. Hıc dogurcakmışım gıbı değil, bakalım
Kuzucukanneesi Demetus biraz yorucu biraz mide yanmali geciyor 😁 2.5 yasinda bi oglum var. Simdi kizimi bekliyorum 😊 29+5 iz cok sukur. 29+0 da minicik bir kanama yasadim. Fazla yorulmustum o gun. Cok sukur sorun yok dedi doktorlar. İlk nst me girmis oldum boylece bu gebelikte 😅 o zaman 1369 gram dediler kizima boy soylemediler.
NippoN 44Kranur hemen hemen aynı sorunu yaşadığım için yani ilgi olmadığı için doktor değiştirdim ben😅
NippoN Halise88 15 günde bir çağırıyorlar genelde sende ayda iki kez gidersin. Devlet öyle genelde bakıp tamam diyo o kadar..
Sltnbyzt Demetus sancilarim oluyor ve bacaklarımda varis çıktı ama çok ileri seviye doktorlar her yönden yürümemi yasakladı bebeğim var 27 aylık onjn peşinden koşmaktan oturamıyorum malesef
Hizligonzales esra1791 Allah kolaylik versin valla bebekle cok zor oluyormus ilk cocukta istedigin gibi yan gel yat moduydu ama bunda ne mümkün 🤦
Asel-2023 27 haftalık hamileyim ☺️ 2 çocuğum var biri 8 biri 6 yaşında 🤣 sıcaklar dan sinir krizi geçiriyorum evim tadilata girdi hala tam anlamı ile hazır değilim 3.culer daha erken ve çabuk doğar diyorlar
Badesmmom Zeynep04 merhaba ben de 29 haftaligim. İkinci bebek daha hiç bisey yok denebilir 32. Haftada alışveriş yapicaz inşallah
Zeynep04 Badesmmom bende şuan bişeyler almak istemiyorum biraz zaman geçsin öyle alayım diyorum. Ama ya geç kalırsam diye de düşünüyorum ne olur ne olmaz .
palperol Armilella bana doktoe bısey demedı burd 14 ekım gozukuyor ama 12kılo aldım. Bıraz fazla aldım ya bana oyle gelıyoki ,annemler oyle dıyor yani🤷😅