Hizligonzales Demetus cok zor🤦 evde bide 22aylik oglum var ne uyku ne dinlenme sıfır heran dogurdum doguracam saniyom yorgunluktan
Sltnbyzt Hizligonzales benimde 27 aylık kızım var onun sayesinde dogurucam bende birde tuvaletegitimi var mahvpldum
Sibel01ezgi Sltnbyzt benimde kizim 27 aylik ogrettim sukur cisini.31+1 olduk hicbi hazirlikta yok ortada 😂
Sltnbyzt Demetus sancilarim oluyor ve bacaklarımda varis çıktı ama çok ileri seviye doktorlar her yönden yürümemi yasakladı bebeğim var 27 aylık onjn peşinden koşmaktan oturamıyorum malesef
Zeynep04 4 yaşında kızım var. İkinci bebeğim bu. Hiç bir hazırlık yapmadım. İkinci çocuk olanlar hazırlık yaptınız mı erken mi daha sizce?
Badesmmom Zeynep04 merhaba ben de 29 haftaligim. İkinci bebek daha hiç bisey yok denebilir 32. Haftada alışveriş yapicaz inşallah
123Hamis123 31 e girmek üzereyim , suanlık çok sıkıntım yok sadece sıcaklar etkiliyor bazen ☺️ ayrıca hala alışveriş yapıyorum bir sürü eksik var yaaa sizde durumlar nasıl
Demetus Geldefor ne güzel kız erkek 🌸 boy ve kilosu nedir bebişin biz cuma kontroldeydik 43 cm boy 1730 kg dedi
affa Demetus hafdasini göre uyumlumu? Hani bilmiyorum ya bendede 26+5 955gram daha .uyumlu dedi doktor .