karaguzelirem_ Pmk3 Ay en çok koymak istediğim isimlerden birisi %70 bende İnci koyacağım gibi duruyor İdil isminde de aklım var ama bakalım cinsiyeti öğreneyim de 🙈
Canann1601 Damlaturkmen kız da olsa erkek de olsa deniz kesin 😊 sağlıkla gelsinler ben de deniz ismini çok seviyorum deniz koymak istiyordum ama eşim pek sevmedigi için koymayacagiz
Damlaturkmen Canann1601 benim eşimde deniz ismini istediği için yan isimleri ben düşündüm hep ama denizde güzel isim cidden hemde unisex olması
Elisaninannesiii karaguzelirem_ Prensesimin adı Elisa🙂 Karnımdaki de Aymina Sareolacak inşallah son 40🌺
Assina @karaguzelirem_ ikiz kızımız olacak inşallah bizde İnci ve İdil düşünüyoruz,bence çok zarif isimler 💚💜🧡
Fatma1061 Assina bizim de ikizlerimiz olacak nasipse ikisi de erkek ama bir türlü karar veremiyoruz çok da az kaldı ne zormuş bu isim konusu 😟
Razee karaguzelirem_ hepsi çok güzel bizde cinsiyet belli olur olmaz karar verdik oğlumuzun adını atlas koyacağız 🥰
Baby_mather Daha cinsiyet öğrenmedik ama erkek olursa Çınar kız olursa Su yada Vera düşünüyoruz ona karar veremedik☺️
SenaGulsah Bizde 29 haftalığız isim olarak aden düşünmüştük ama vazgectik her yerde anlamı farklı yazıyo simdi isim düşünüyoruz 🥰
seizetheday karaguzelirem_ valla bizimkiler o kadar modern isimler değildi biz daha çocuk yokken ortada kız olursa Ömür 💕 olacak dedi eşim, erkek olursa Ömer💙 olacak dedim ve oğlumuz oldu şimdi bakalım ikinicinin cinsiyeti ne 🤗
karaguzelirem_ Glsh97 Tomrisi ilk defa duydum anlamı nedir merak ettim , sağlıcakla gelsin bebeğiniz ☺️❤️
Basakhilal gzdekless elvin de şu sorun var e yi kapalı açık söyleme sorunu:) herkes doğru telafuz edemeyecektir maalesef