esmanurky ZeynepKsknn sende mi iki isim sevmiyorsun canım biri yok çocuk soğuk olur dedi benimde kafamı karıştırdı sonra dedim içine sineni koy dedim Ayaz’a içim çok ısındı ☺️🥰
Sayeste112 Melikekylkk selim iyi huylu demek selim olarak tanıdığım bütün çocuklar hem yakışıklı hemde uslular sizin oğlunuz uslu mu acaba 😊
Melikekylkk Sayeste112 valla nazar etmim çocuğuma ama allahıma şükürler olsun hem çok uslu hemde çok akıllı maşallah sübhanallah yaşıtlarına göre doktor daha hızlı ilerliyor diyor
Heyzilandmercimek karaguzelirem_ Oğlumuz olacak Kıvanç düşünüyoruz ama önerilere açığız hala bende buralarda gezineyim 😇🥰
Eliftozlu Kızım olacak bende karar veremedim Doğa 💖ve Larin 💖 arasındayız Erkek olursa da Berat koyacaktık ☺️
ug_fa-3diplomalianne Bizim de cinsiyeti belli değil henüz ama koz olursa Feride Asel erkek olursa Muhammed Taha istiyoruz 26 aylık bi kızım var onun da adı Ümmü Gülsüm ❤️
gokcecicek Madeinpelin tek başına gayey güzel ve yeterli bir isim bence, iki isim çok zorluyor yavruları 🌸
Mmnj karaguzelirem_ kızm Olçak inşallah Aden lina Eylül afra Elisa Erva Efnan kızıma bunlardan düşünüyorum değişmez ise bunlardan birini koyacağım inşallah
Damlaturkmen Nahide_96 çok kaba bence bora bile düşünebilirsin ama boran ilerde çocuğuna okulda nasıl seslenicekler oyle düşün 🥹
Damlaturkmen Kız olursa alya deniz erkek olursa ya deniz aras yada deniz ege koyucaz inşallah cinsiyeti belli değil daha
Canann1601 Damlaturkmen kız da olsa erkek de olsa deniz kesin 😊 sağlıkla gelsinler ben de deniz ismini çok seviyorum deniz koymak istiyordum ama eşim pek sevmedigi için koymayacagiz