Gizem1812 Hayirlisi canim icin rahat olsun hicbiseyden korkma bende cok korkuyodum amma sandigim gibi korkulacak hic bisey yok doktorum beni arayib soyluyendeki ikinci gun sezeriyani yapak bacaklarimdan sicaklik kopdu bacaklarim ellerim titredi korkudan heyecandan guc toplayib evet yapalim dedim 😀 25 nisan hastaneye gitdim saat 5 bucukda sezeriyana alinicakdim onceden beni taabii dogus haneye aldilar. Ordaki hamileleri gorduum bi korku aldi beni ikkaniyodular gozumun onunde doguruyodular 😰 ameliyyat corabimi giydirdiler bana ben azeriyim bizde hickimseyi yanimiza koymuyollar esi anneni hickimseyi zatten annem yok o daha korkunc yani desteycin olmuyo yaninda kendin tek basina kaliyosun he birde doktorun cok iyi olmali benim doktorum bana anne gibiydi onu gorende kendi yakinim gibi hiss ediyodum saat 5 tamam doktorum geldi koluma girib beni ameliyyata apardi o odaya gireni ayaklarim titriyodu bir terler geldi bana benimle konusuyodular damar yolu acildi o acitiyo belime igne vuruldi onu cok hafif bir sizilti gibi hiss etdim igne yapildiqi halde bacaklarima sicaklik geldi hiss etmedim uzandirdilar beni bebeyimin ismini sordular kac yasin var falan filan doktorum bana hic bisey yapmamisim hayla dedi ellerimi yikiyip geliyorum saat 17 16 idi guzeller guzelli kizimin sesi geldi doktorum beni aldatmis ellerimi yikiyayim geleyim dediyi an kizimin sesi geldi oyle bir muhtesem duquki Rabbim her bir kese bu hissi yasatsin ameliyyatdan cikdim odama alindim sana oneri bol bol su tuket bas agrisi olmuyo onda birde cok gezmeye calis zaten basaclarivin uyusmasi kecdikden sonra hemsireler aya kaldiriyolar sana ugurlar diliyorum Raabim sag salim kucaina almayi nasib etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ameliyyatdan sonra 10gun cetinlik oluyo agri oluyo sonra hic bisey kalmiyo gecib gediyo bu mesaji sana 3aylik kizimla yazdik teyzesi sag salim qucaina almayi diliyoruz biraz uzun olfu aff edersin yardimci olmak istedim 😘😍😍😍😍