Gizem1812 ameliyata girmeden önce bi heycan basiyo insanı damar yolu falan açıyorlar belden ignede vururken acımıyor çok hafif oluyo ince kil.gibi bir iğne zaten uyusmaya başlıyorsun sıcaklık başlıyor belden aşağısı da sonda takiyorlar bebek hemen 5-10 dk saniyeler içinde çıkıyor yarım saat falan surmustu galiba çünkü katman katman olduğu için bedenimiz dikim işlemi uzuyor sadece o zaten bebek senden önce çıkıyor onu muayene ediyorlar aşısını yapıyorlar vs ben odaya gittikten sonra gelmişti 5-6 saat yatıyorsun öyle uyuşma falan olunca o gecesiye kum torbası koyuyorlarki içindeki rahmin toparlansin kanda gelsin diye bakıyorlar torba biraz can sıkıcı olabilir ağrıların olacak hemşireyi cagirirp ağrı kesici vurmalarininiste mutlaka iyi oluyo 😅 ya sen odaya çıkmadan gelir bebeğin ya senden sonra ilk tanışma ilk emzirmeye çalışma hemşire yardım ediyor gösteriyor mutlaka göstermezler de çağırirsin sütun hemen inmiyor ama emzirmen gerekiyor ki insin mama vermedim ben pişman oldum çocuk sarilik oldu acliktan hep hemşirelerin yüzünden mama götür ver mutlaka eve gidip goguslerine ılık şişeler koy havlu ısıt koy 2 güne iniyor goguslerde sancı sismeyle beraber anlıyorsun süt gelir gelmez mamayı kes verme bol sivi tüket yeşillikleril ye gazlı yemeklerden uzak dur
bebek uyuyunca uyuki sütun bollassin mümkün oldukça ayakta yürü dolaş ki ağrıların geçsin başka aklıma gelen yok canım ogrenmek istediklerin olursa yaz cevaplarim 😀