Eylul__93 Ben de 18 şubatta 3. transferimi oldum çift embriyo. Çok şükür kızlarım tutundu 🙏🏼🌸🌸 İlk iki transfer tek embriyoydu ve ben 2 gün sonra normal hayatıma döndüm diyenleri dinleyerek çok fazla dikkat etmemiştim 2 3 gün sonra normal rutin ev işlerimi yapmaya devam ettim ve tutunmadı maalesef. Bazı kadınlar at tepesinde gezse bile hamile kalabiliyor ama bazımızın rahmi hassas ne yazık ki. 3. transferde annem 10 gün yatırdı beni sadece tuvalete kalktım yemek önüme geldi ve böylelikle tutundu bebekler. Belki de hayırlısı böyleydi ama ben bu sefer dikkat etmeme bağlıyorum. Hatta son transfer zamanı umudum pek yoktu sigara bile içiyordum, yememe içmeme pek dikkat etmemiştim hazırlık sürecinde. Şimdi 26+0 olduk çok şükür maşallah ne kanama ne bir ağrı hiç bir sıkıntım yok, sıcak dışında.. ☺️ doktorum gereken ilaç takviyelerini yapıyor; progestan, magnezyum gibi ama normal gebeye göre 4 kat daha dikkatli olmamı söyledi, ağır hareket ediyorum gün içinde ev işlerimi kısa kısa aralıklarla yapıyorum, genellikle hep sol yana doğru uzanıyorum, çok ayakta kalmıyorum. Bu haftadan sonra araba seyahatlerine dahi çıkmayacağım. Normal doğumu başlatan tüm hareketlerden kaçınmaya çalışıyorum yürüyüş, merdiven çıkmak, çömelip kalkmak gibi. Serviks uzunluğum iyi çok şükür ama bebekler ağırlaştıkça alta baskı artacağı için yatışla geçecek son zamanlarım da. Böyle biraz sıkıcı ama güzel geçiyor ikiz tüp hamileliği 😄🥰🧿🧿