Gebeyim-32 Eylul__93 mart 18 son adet 4. Transferim 7. Embriyom benimle 19+3 de oğlumlayım çok şükür 🙏🏻
Elifaco Eylul__93 bende tüp bebek ile hamıleyım 22. Haftamız bizimde saglıkla alalım kucaklarımıza 🤲🏼
mucizem-2186 Nagii_2509 Hayırlı olsun rabbim pozitif haber almayı nasip etsin inşAallah. Bende 29 temmuz oldum
2cennetmelek Adetimi bekliyorum adetin 2. Günü gidip başlayacağız sonra da transfer olacak 5. Gün embriyosu donduruldu 2 adet. Adet sonrası hangi ilaçlar başladınız kaçıncı gün transfer edildi
Zbbozkurt Eylul__93 12 Temmuz transferim oldu 5+2 yiz bizde inşallah sağlıkla devam eder hepimizinki🙏❤️
Merve-GB Eylul__93 öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağ salim kucağına alırsın🙏🧿 biz de tüp bebek merkezine gittik tabi ben de polikistikover vardı bana femara ilacı verdi kullandığım ilk hafta hamile kalmışım 2 aylıkken öğrendim şimdi tam 3 ayımız kaldı doğuma 😍😍
Birminikannesi1 e_blue_sky_a başkasını bilmiyorum ben transferden 5 gün önce ignesine transferden sonra hem iğne hem fitili kullandım 6 haftada kanamam oldu iğneyi sabah akşama çevirdi doktorum tabi o süre zarfında yattigim yerden hiç kalkmadim diyebilirim 10. Haftada da hiçbir sıkıntım yoktu hepsini kullanmayı bıraktım şuan folik asit kullanıyorum sadece
Aishvet7 Birminikannesi1 12+3 de gittim en son ama popişini gösterdi sadece arkası donuktu göremedik 🙂 perşembe tekrar gideceğim inşallah gösterirse 🥰
Glcn_53 e_blue_sky_a ben 13+4 tü bugün hala progestan kullanıyorum 12. Haftaya kadar sabah öğle akşam 2şer kullandım şimdi sabah akşam kullanıyorum ne zamana kadar devam edeceğim bakalım
Glcn_53 Birminikannesi1 evet kesin .. 15 gün önce gittiğimde zaten söylemişti iskelet yapısı erkeğe benziyor demişti .. dün de eti budu herşeyi erkek dedi :)))