Nurmert bende 21+1 haftaligim benim de ayaklarım sis bu ay ev falan taşıdık Mersin’e evle uğraştım onun için sistigini düşündüm ama şuan kendimi yormuyorum ama gene de sis ayaklarimin üstüne basamiyorum sabah ve üstleri çok ağrıyor yer sofrasina bile düzgün oturamiyorum bağdaş kurarak anca oturabiliyorum

Eelif-96 kaç haftalıktiniz 🙏🏻geçmiş olsun 🙏🏻benimde birden şişti hareketlerde de azalma var çok korkuyorum şehir dışındayım kendi doktorumada gidemiyorum

Eelif-96 çok üzüldüm sizin adınıza 😔😔 bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür 🙏 doktora haftaya gidicez sorucam bakalım daha iki hafta olmadı detaylı ultrosana gittik çok şükür her şey yolundaydı.

Birrrcan ben 24 haftalığım şimdi. Korkma inşallah kötü bişey yoktur diye düşünüyorum. Bebeğin hareket ediyor mu?

Birrrcan

papatyaseveranne normalde magis multivitamin kullanıyodum. Şikayetlerim son bir haftada arttı haftaya doktoruma gittiğimde sorucam. Belki haricen bişey önerir

Agg0207 artık dikkat edicem inşallah bu saatten sorma Bi faydası olur

Mdnozl 34. Haftadayım ayaklarım ödem tutmaya başladı gözle görülür şekilde.

papatyaseveranne evet sanırım bende ondan diye düşünüyorum çünkü son bir haftadır suyu az tüketmeye başladım haliyle hamur işi tuzlu da dikkat etmediğim içindir belki.

Mdnozl 25. Haftadayım yaklaşık bir aydır aşırı ödemim var kollarım bacaklarım ellerim nasıl geçecek bilmiyorum son aylarda artarsa ödem ne olacak böyle

Mdnozl ilk gebeligimde bende çok.odem olmuştum tuzlu cok yiyordum Hamur işi falan şu da hiç icmiyordum nerdeyse simdi 30. Haftadayim her akşam muhakkak yürüyüş yapıyorum bol su ve tuzu azalttım tambugday ekmeği tüketiyorum 3 4 aydır sürekli hareket halindeyim oğlumun peşinde… eğer ki erkenden başlamışsa odemleriniz cok dikkat edin yediklerinize oğlum 32 de doğdu çünkü korkuma ben dikkat ediyorum

Aleynagunal demek ki yalnız değilmişiz :( ben de hep kendimde çok erken başladı diye düşünüyordum değilmişim

Nurmert benim arkadasim var sağlıkçı oda dedi sıcaklardan şişiyor çok düşünme hamilelikten doğumdan sonra geçer o dedi bide bol su iç ve tuz tüketme dedi sıcaklardan da oluyor hele bu sene farklı bir sıcak var zaten

Aleynagunal içim rahatladı biraz daha cuma günü kontrolüm var benimde soracağım doktoruma da

aysglemrkn bende aynısını düşünüyorum cidden nasıl olacak bilemiyorum

Mdnozl inşallah canım istemsizce korkuyorum hissediyorum günde 2 defa falan tek o da derinden hissediyorum eskiden dışardan belliydi tekme attığında şimdi çok güçsüz atıyor tekmelerini bir kaç gündür

Birrrcan bende de öyle yani gün içerisinde hareketlerini hissediyorum. ama biraz daha sakin gibi geliyor öncekilere göre. Bazen elimle bastırıp bırakıyorum tepkisine bakmak için çok şükür tepki veriyor