Mucizeemm12 Merhaba canım bende 33+2 haftalık hamileyken sabah şiddetli karın ağrısı ishal ve mide bulantısı ile hastaneye gittim üşüttüm sandım zaten o günden 2 gün önce kan ve idrar vermistim doktor tahlillerde enfeksiyon var dedi doğumhaneye gönderdi alttan muayene etti ve 3 cm açıklığın var dediler hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz ilaç ve serumla doğumu sadece 2 gün durdurabildiler yatışim olmuştu 2. Günün akşamı (33+4) haftalık olmuştuk, çok şiddetli sancım oldu direk doğumhaneye gittim gidene kadar açıklık 7 cm olmuş sabaha kadar nst de kaldım sancılar çok olunca saat 11 de acil sezeryanla aldılar bebeğim kuvezde 1 hafta kaldı solunum sorunu oldu ama çabuk toparlandi çok şükür haftası büyük zaten şuan bebeğimle yanyana evimizdeyiz herşey yolunda merak etme sakın doktorun ne derse onu yap canım bana hep sanki keyfimden sezeryan olmuşum gibi herkes tepki gösterdi halbuki bebeğim prematüre olacağı için kalbi için normal doğumu onermedi kimseyi değil doktoru dinle canım rabbim senin ve bebeğinin yardimcisi olsun vaktinde sağlıkla gelsin erken doğsa bile korkma haftası büyük çünkü sizinle hikayemi paylaşmak istedim moral olmasj için Allah’a emanet olun 🥰🥰