Nurr12 Dahiliye de tiroid testi vermek için ilaç kullanıp mı gidiyorsunuz? Kullanmadan mı gidiyorsunuz?
Belginylmz Nurr12 doktora özellikle sordum aç karnına mi tok karninami gelicem dedim fark etmez tokda olsun olur dedi iciode gidiyorum
Akker @Nurr12 Doğru olan sabah kullanmadan aç karna gitmek , 13 yıldır troid ilacı kullanıyorum troid bezimin tamamı alındı , bir çok profesöre gözüktüm hepsi sabah aç karna içmeden gel diyor
Nurr12 Akker Yok elbet aç karnına gidiyorum bende kullanmadan gidiyordum geçen kadın doğumda verdim kan o zaman kullanmıştım dahiliyeye gittim tekrar kan almadılar benden ilacım aynı dozda kaldı ve ilacı kullanıp gel dozu yeterli mi değil mi bunu bilemeyiz dedi bende tekrar aldım randevu şimdi aynı şekilde kullanmadan gidicem
sevgi9654 Tahlillerin tamamı aç karnına yapılır tiroid de dahil. İlaç içip gidenler hiç doktorunuza danışmadınız herhalde
OptOzen Nurr12 şöyle ki, aç tok farketmiyor zaten tsh testi için. Zaten o gün aldığınız ilacın kan değerlerini absürt bi şekilde değiştirmesi beklenemez.