_Hill_ Merhaba kızlar adetim 8 gün gecikti.Gebelik testleri sürekli silik çizgi çıkıyor koyulaşmıyor.Normalde reglim çok düzenlidir.Yumurtlamamın üstünden 22 gün geçti.Böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı?Teste mi geçmiyor acaba?
Bebegim3444 _Hill_ ben ilk test yaptığımda tam çıkmıştı ikinci de silik çıkmıştı. Korkmuştum ama kan değerim iyi yukselmisti. En iyisi kan verip takip etmek.
_Hill_ gamzecgr geç döllenmede yumurtlama geç olunca olmuyormu? Ben 1 kere yumurtladım sanki onun üstünden de 22 gün geçti.Randevu aldım gidicem doktora zatende merakediyorum genede😊
gamzecgr _Hill_ adet dönemi düzenli olsa da bazen geç döllenme mümkün olabiliyormuş benim de günü gününe gelir hep ilk gebeliğim geç döllenme olmuştu inşallah vardır bebiş kan verin bakalım 🙂
_Hill_ gamzecgr aaa inşallah benimde öyledir😄Aldım çarşamba gününe randevu gidip kan vericem bakalım😊
Mrvdm _Hill_ benimde böyle çıktı hamileyim diye kan verdim negatif çıktı böyle olan varmı adete bir kaç gün kala ilişki oldu geç döllenme olabilir mi ya kafayı yiyicem fotoğraf atamıyorum beceremedim göstericektim ama
_Hill_ Mrvdm hadi canım konudan çıkıp sol üstte resim yükle diyor ona tıkla mutluresim.com sayfasına yönlendiriyor resmi yükleyip bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun oluyor canım.Benimde 8 gün geçti hep böyle çıkıyor anlamadım.Kaç çıkmış değerin peki?
Mrvdm _Hill_ ![] https://mutluresim.com/images/2023/07/31/n6SMGG.jpg(https://) 0.5 diyo ve değer normal diyo benim olursa ikinci gebeliğim olacak hamilelik olsa kırmızı renkli oluyo hiç bisey anlamadım bu işten bütün belirtiler var kasık bel sırt ağrısı uyku hali baş dönmesi az da olsa bulantı
Mrvdm _Hill_ sanırım eğer hamilelik varsa geç döllenme oldu tahminim bisey varsa ağustosun 2. Haftası belli olur nasıl bekliyicem bilmiyorum belirsizliği hiç sevmiyorum
_Hill_ Mrvdm aaa bayada düşükmüş anlamadım bende canım bende 2 gün sonra doktora gidicem anlamadım neden böyle oldu hrgün bu şekilde çıkıyor testtim
_Hill_ Mrvdm attığın fotoğraf gözükmüyor yanlış kopyaladın sanırım bende belirsizliği hiç sevmiyorum 🙄
Mrvdm _Hill_ ya beceremedim canım 🙄😊 çünkü ilişki olalı tahmini 17 gün falan oldu benim ilk hamileliğim son adetimden tam 25 gün geçince belirti vermeye başladı ben sanırım erken yaptım beklemekten başka çarem yok senin ilk çocuk mu