ipekk35 ben çınarlı hastanesinde yaptırdım detayliyi anıl bozdereli var radyoloji doktoru burdan çok.memnun kalan vardı öneriyle gittim.bende güzel.inceledi ama benimki burda yazılanlara göre biraz daha kısa sürdü gibi geldi bana sadece 1000 tl ye yaptirmistim 3 ay olcak sanırım şuan 31+3 haftadayım hastanede orayı düşünüyordum doğum için ama çok fazla zam yaptılar ard arda mayısta 12500 yaptılar temmuzda zam gelebilir dediler bu ay başı sanırım orası 19750 yapmış doğumu diğer hastaneler de yükselmiş medicana 31500 olmuş karataş 17 sanırım çoğu hastane en az 16 17 olmuş gelen zamlarla bende o yüzden 1 gece için hiç gerek olmadığını düşündüm açıkçası durumuz iyi çok şükür ama ticarete çevirdiler resmen ege universitesi dokuz eylül falanda isteğe bağlı ücretli olarak doğum yaptiriyormus doc prof değiştir sanırım fiyatalri ama özellere göre daha uygun en azından ve araştırma hastanesi her imkan da var 8 10 bin falan fiyatlar eğer düşünürsen canım bende burdan duydum daha gitmedim doğuma az kaldı artık hastebyi kararlaştırmam gerek bu arada egede falan detaylı ultrason ücretsiz oralara da yaptieabilirsin güzel inceliyorlarmış bende geçen gün öğrendim bilseydim onlara giderdim