YigitPoyrazMomm 20+1 hamileyim yarın detaylı ultrason için gün almaya gideceğim ve gebe okulum var tekrar görüşmeye gideceğim 20 hafta olunca gel dediler ve ben çok heyecanliyim kızlar yarın kimlerin görüş günü ve kaç haftalık oldunuz😊🌸
1prensesannesi_ YigitPoyrazMomm beeen yarın bende doktora gidiyorum bebişimi görmeye 35+4 haftalık hamileyim 🤗
Seribanakkurt YigitPoyrazMomm 36+3 haftalık hamileyim yarın bende gidicem çatı muayenesi yapacaklarmis
YigitPoyrazMomm 1prensesannesi_ Çok heyecanlisin dimi böyle her gittimde bir heyecan ateş basıyor beni😊
YigitPoyrazMomm 1prensesannesi_ az kaldi bebisine kavuşacağın günler rabbim sağ sağlim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah😊💞
YigitPoyrazMomm birgaripana_ yaa ne güzel canım kontorelin istediğin gibi geçer insallah😊 peki neden uzun aradan sonra canım herhangi bir sorun mu var😢
birgaripana_ YigitPoyrazMomm inşallah seninde inşallah 🥰 yurt dışındayım canım hamilelik boyunca sorun yoksa sadece iki kere bakılıyor en son 19 haftalıken gitmiştim 10 hafta oldu 🫣
YigitPoyrazMomm birgaripana_ tamam hatırladım findiliyadasin dimi canım dün gece boğaz ağrısından yatamamıştm seni hatırlıyorum yaa neden bu kadar uzun süre sonra bakılıyor ki eminim yerinde hiç duramiyorsundur hep bir telaş içinde olmak off ne zoru bu galiba ve doğuma ne kaldı ki şurada rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağ salim geçer kontorelirin💐😔
birgaripana_ YigitPoyrazMomm aa ben hatırlayamadım valla kusura bakma😁 telaş değilde ilk gebeliğimdeki bebeğim sıkıntılıydı doğduktan sonra büyük bi şok geçirdik çünkü herşey yolunda sağlıklı zannediyoduk. Eğer bilseydim hazırlıklı olsaydım başka olabilirdi. O yüzden birz endişeliyim her ay olsaydı keşke kontroller bilinmezlikten nefret ediyorum. Umarım herşey yolundadır Allah hepimizin yardımcısı olsun canım yarın haber ver nasıl geçtiğinden 🥰
Conaskimi YigitPoyrazMomm bizde 34+5 yarın randevumuz var bakalım acayip mide bulantım var iki gündür sanırım büyüdük :) oturamiyorumki kaburgaalarim batiyo valla acayip kötü oldum şu bir haftada 3 hafta daha nasıl dayancam bilmem rabbim kolaylık versin herkeze..
YigitPoyrazMomm Conaskimi Maşallah canım evet artık yavaş yavaş sonlara yaklaştınız umarım hepsi geçer canım rabbim dayanma gücü versin insallah Amin sağ sağlim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah😊💐