Kukulikukuli12 Cerenoruc İstanbul çam sakurada maximum 41.hafta yatıs yapıyor suni sancı veriyor. Ben öyle oldum ilk hamileliğimde. Son 2.hafta 2 3 günde 1 muayeneye cagırdılar hep
Cerenoruc Birrannee Allah bağışlasın açılmanız oldu mu normal mi doğdu ve ne kadar sürede gerçekleşti doğumunuz acaba
Birrannee Cerenoruc teşekkür ederim 1 cm açıklıkla yatışım yapıldı gündüz 12 de yattım normal doğumla gece saat 1 de oldu bebişim
Cerenoruc Birrannee bende az önce hastaneden geldim 2.5 cm açılma var denildi 3 de tekrar gel açılma artarsa yatış yapalım dedi
ug_fa-3diplomalianne Cerenoruc 41+1 de gittim 2 cm açılma vardı sabaha karşı 3te aldılar beni açılma yavaş ilerleyince suni sancı verdiler öğleden sonra 15.15 de doğum yaptım
Cerenoruc ug_fa-3diplomalianne benim de şuan 2.5 cm açılmam varmış duruma göre yatırırız açılman artarsa dedi
ug_fa-3diplomalianne Cerenoruc valla şimdiki aklım olsa gitmezdim ben evde çekerdim sancımı en son giderdim ama işte ilk çocuk olunca tecrübesizlikten heyecandan 😁
Cerenoruc ug_fa-3diplomalianne evet genelde hep öyle diyolar hafif kanamam oldu açılmayı kontrol ettiği için mi acaba bi bilginiz var mı
ug_fa-3diplomalianne Cerenoruc valla canım birden fazla sebebi olabilir o yüzden de olabilir doğum başlayacağı için de olabilir
Gunesgulce Birrannee çatı muayenesini kaç kez yaptılar banada yarın yapılacak uyarı veriyomus acaba sonrasında doğum gerçekleşirmi bı süre sonra
Cerenoruc Birrannee şuan 3.5 cm açılmam var yatış verdi ama çok bi sancım yok adet ağrısından bi tık fazla bi ağrı arada oluyo sadece
Birrannee Cerenoruc hadi bakalım inşallah kolay bi doğum olur 🌸 doğum yapınca hikayeni dinleyelim inşallah burdan
Momtwo Cerenoruc şuan hastanede misiniz yatış mi verildi keşke eve gidip evde ağrınızı kendiniz cejseydiniz ben öle yapmistim 3 cm açıklık çok iyi çünkü kendiliğinden suniye gerek kalmadan belki getirebilirsiniz evde ama hayırlısı olsun inslalah
Filiz1973 peki mesela 40 haftalık oldu çocuğun kilosu diyelim 4 kilo normal doğum istiyoruz yine bekleturler mi?
Kukulikukuli12 Momtwo 2021 de hep istediğim doktor ve tarihe buldum şansa. Bu hamileliğimde daha başlamadım eylülün ilk haftası başlıcam kısmetse bakıcaz artık bu sefer nasıl olmus 🤭😇
bkt_mrcngz Momtwo 36. Haftadan sonra sabah erkenden gidip sıra alabiliyorsunuz ama randevuyu öğlenden sonraya veriyo. Sabah 10 -10:30 civarıydı gitmiştim kota dolu yarın gel dediler bı sonraki gün 8:30 gibi gittim o şekilde öğlenden sonra muayene oldum
Cerenoruc Momtwo yatış verildi bende eve gitmek istedim ama kanamam var suyun her an geliebilir dedi yollamadı