babymamy Merhaba kızlar benim bebek 29+3 te 💖 aşırı hareketli karnımı resmen parçalıyor sizinde öyle miydi?
Cansuce babymamy benimkide 27 haftalık acayip hareketli doktora sordum ne güzel işte diyor gece gündüz gümbür gümbür çok şükür 🙏😊
Hdemir1618 babymamy benim de aynı 😂 hele sabah babasının işe gideceğini hissediyor mu ne sabah tekmeler başlıyor 🙈
babymamy Asel-2023 hadi yaaa benim ki de dönüyor resmen mahvetti beni canımı acıtıyor valla bende korktum tek benim cocuk mu böyle diye düşünüyorum 😁
Asel-2023 babymamy valla araştırdım bile acaba hareketli ya erken doğum sebebi olabilir mi diye 🤣 eğer uyku da karnım eşime felan degiyorsa o bile uyanıyor
Ece__ babymamy hareketli olması güzel bişey bence :) benim kızım 39 haftalık hamileyken bile çok hareketliydi hatta hareketten makat gelişe dönmüş 😋😂
03ekim babymamy ben şuan 27+4 çok az hareketleri var ya öncesi iyiydi 1 haftadır az gece yada sabah nadir oluyor
262223-- babymamy 33+0 haftaya bir gelin 😂sizi dövüyor sanki elimle zor tutuyorum bir oraya kayıyor tekme atıyor
Youngmotherr babymamy 38+0ız benimki de maşallah karnımı yaracak ama gelmiyor çıkmıyor olan sancımı da yokediyor
palperol Bızde bugun 29+3 uz bazen cok hareketlı bazen az genelde kakaolu dondurmada kendımızden geçıyoruz o yuzden daha cok yemeye calışıyorum, cunku ben 24 e kadar hıssetmedım😂
Eday19 Ece__ Allah bağışlasın şuan nasıl peki hala aynı hareketlilik devam ediyor mu ? benim şuan hiç uyumuyor sanki doğuncada uyku sorunumu yazıcaz diye düşünüyorumda 🤭
Ece__ Eday19 evet çok hareketli bir bebek. Geceleri de maalesef sürekli uyanıyor. Sizde umarım gece uykuları böyle olmaz :)
Medine21- Ben 25+1 haftalik gebeyim bebeğim hareketlerini düzenli hisseisuordum 19 haftalıktan beri ancak iki gündür çok nadir yok denecek kadar az hissediyorum bu beni tedirgin ediyor