aleeyllz12 Nrcn91 ayyy evet evet bizimkilerin ayak kaburgalarımda gerçi 😂😂 nefesimi kesmekle meşgul oğlum
anneoluyoruuumm16 aleeyllz12 idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum aynı durumdayım. Çok çişim varmış gibi rahatsız oluyorum ama tuvalette birkaç damla geliyor. Daha çıkmadan yine tuvaletim varmış hissi geliyor
miniskesi aleeyllz12 hamileliğe özel mi bilmiyorum ama sistit olunca oluyo öyle bana hamile değilken olmuştu bikaç kez berbat bi şey
Ecemylmzz aleeyllz12 valla bende aynı durumdayım tuvaletten çıkıyorum yine varmış gibi oluyor sinirlerim bozuldu artık
Ecemylmzz aleeyllz12 valla bende aynı durumdayım tuvaletten çıkıyorum yine varmış gibi oluyor sinirlerim bozuldu artık
Bennomuyum Dün akşam bende aynıydım taaa ki bu gün doktor alttan muayene edene kadar enfeksiyon cıktı
Gunicka aleeyllz12 Guzelim Bebek basi asagi olduqu icin Boyle hiss etmeniz normal Idrar ilk trimestirde ve son trimestirde fazla oluyor
ibrahimlichinare aleeyllz12 bilmiyorum valla😂 iki dakikada bir geliyor, tuvalette yatacağım en son😂😂 Doğum 22 ve ya 23 eylül adet tarihine göre🥹. Sağ salim kucağımıza alalım hepimiz yeter ki💕