Hamalp Yasemin06 2 oğlum var 7bucuk ve 2 buçuk yaşlarında. Hamileyim 13 günüm kaldı buda oğlan 😁 ilk 4 ay zor geçti ağzıma bisi almadım şimdilerde iyiyim bel ağrım göğüs kafesim çok ağrıyor yuruyusum zorlandı aşağı indi gibi geliyor onsAllah sağlıkla kavusuruz💙🫂
Asel-2023 Yasemin06 ilk kızım oldu sonra oğlum şimdi de kızımı bekliyorum 27 haftalık hamileyim ☺️ bunda yaşadığım zorlukları ilk ikisi den de yaşamadım bulantılar ağrılar MaşaAllah gümbür gümbür geliyor
Yasemin06 Asel-2023 ben ılk ıkısınde hıc bısey yaşamadım kızdı ıkısıde ama bu çok kötü mıgde bulantısı aşırı var
Asminbahar63 Yasemin06 merhaba benimde üçüncü gebeliğim ikitane kızım var biri Ekim ayında üç yaşına giricek diğeride Ekim ayında bir yasina giricek ve 11 haftalik hamileyim inşallah erkek bebeğim olur dua edin bana iki meyveden de tatmak ister insan❤️🌹
Yasemin06 Asminbahar63 aynıyız cnm senınle bnde bu sefer erkek olmasını çok istedim ama kıza benziyor dedı doktor☺️ bu hamılelık nasıl gecıyor diğer kızlarda migde bulantısı varmıydı
Asminbahar63 Yasemin06 vardı ama bununki gibi değildi bunda çok kötü oldum mide bulantısı baş ağrısı hicbisey yemedigim için yedi kilo verdim hamilelikten sonra
Asminbahar63 Yasemin06 evet vardı ama hafifti bunda çok kötü mide bulantısı baş ağrısı ve halsizlik var rabbim gonlumuzdekini versin inşallah
Asel-2023 Yasemin06 aynen kus kus prilam kullandım aylarca kilo verdim felan bu hamileliğim de zaman da geçmiyor
Sibelgnc Yasemin06 2 kızım var biri 12 diğeri 9 yaşında Allah nasip ederse oğlum gelicek kızların hamileliğinden cok farklı ama 7. haftadan bu yana hep kanamalı geciyo benim gibi olan varmo bilmiyorum ama ımarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımız
Meryemikras Benimde 3 üncü geliyor 2 kızım var biri 5 diğeri 1,5 yaşında Buda erkek olucak Allah nasip ederse son 2 haftam kaldı son 1 ayım çok zor geçiyor kasık ayak ve kalça ağrısı hat safhada hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Mavigozunannesi Yasemin06 yorucu bir kızım var bir oğlum şimdi 24 haftalık oğlum olacak tekrar tansiyonum düşüyor Dr yat diyor bebeler kalk diyor 🤣🤣 biri 7 biri 4 yaşında büyüdüler ama çok zor yine de onların bakımı ev derken günler geçiyor bebek oynamasa hamile oldugumu anlamiyorum yorgunluk dışında başka sorunumuz yok
Fmcsa Yasemin06 2 kızım var oğluma hamileyim 31+2 haftalık olduk iyi gidiyor şimdilik sıcaklar hariç cnm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲😇💙