• Gebelikistanbul
  • ⭐️⭐️⭐️⭐️Birinci hastanesi dr. Hatice Yalçınkaya

pinkkk77, başlığı ⭐️⭐️⭐️⭐️Birinci hastanesi dr. Hatice Yalçınkaya olarak değiştirdi.

Basakhilal baktım canım güncel bir kaç arkadaş var diğerleri hep eski kişiler

Benim ilk gebeligimde gittiğim doktor hatice yalçınkaya idi. Aynı doktor mu emin olamadım. Aynı doktor ise doktoru anlatabilirim

MelteM2cck hatice Yalçınkaya Şenel canım adı kapalı bir bayan birinci hastanesinde şu an acaba aynı kişi mi

Evet evet baktım googledan aynı doktordan bahsediyoruz.
    Mükemmel bir doktor. 7 sene önce özel Güngören hastanesinde çalışıyordu. Ben ilk gebeligim de dediğim hastanede hatice hanıma gidiyordum. Mükemmel bir doktor. Anaç yaklaşımı. Her soruya bıkmadan cevap verisi. Hassas davranışı. Olağan üstü.
    Hatta doğumum da kendisi harika ötesi iş çıkardı. Epidural sezaryen yaptım dogumumu. Ameliyathanede sohbet ede ede doğumu gerceklestirdi. Yanına seçtiği ekip harika oluyor.
    Su an ikinci gebeligim kendisini araştırdım beylikdüzune gitmiş. Bende çekmeköy de oturuyorum o yüzden tercih edemedim. Ama harika bir insan.

8 gün sonra

Bende suan yeni başladım eski doktorum kendine özel klinik açtığı için nerdeyse yarı yarıya fıyat garkı var hatice hanmla ama hala kararsızım bende

7 ay sonra

pinkkk77 Bugün randevum vardı kendisine. Tek kelime ile harika bir doktor. Güler yüzlü tatlı dilli. Hayatımda gördüğüm en iyi doktor diyebilirim birsürü dualar ettim kendisine. 11 haftalık hamileyim Her şeyi detaylıca anlattı bize. Çok güzel bilgilendirmeler yaptı. Çok anaç bir doktor, bitanem kuzucum diye hitap ediyor size :) Hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

@“Mercan96” merhaba bende Hatice hanıma gitmeyi düşünüyorum sanırım suan özelbeykent hastanesinde görev yapıyor. Doktor çok iyi ama hastane nasıl sizce araştırdınız mı , doğumu orda mı yapmayı düşünüyorsunuz

Mercan96 merhaba bende Hatice hanıma gitmeyi düşünüyorum sanırım suan özelbeykent hastanesinde görev yapıyor. Doktor çok iyi ama hastane nasıl sizce araştırdınız mı , doğumu orda mı yapmayı düşünüyorsunuz

24 gün sonra

Hatice Yalçınkaya Şenel hastalarına asla sadık olmayan bi doktor kendimiz gittik 5 aydan sonra takibimizi o yaptı sakın bayramda doğurma şehir dışında olucam dedi zaten numarasını verme gibi bi durum yok bayrama geldi doğumum ekstra ücret ödersek doğumuma geleceğini söyledi arafe günü hastaneye yatmıştım bizde ödeyemedik o zaman başıma gelmeyen kalmadı yerine nöbetçi getirdikleri doktor tam bi fiyaskoydu doğum yaptım 5 saat gözlem odasında kaldım kimse bana bakmadı doktor ebeye bağırıyor ebe hemşireye 5 saat sonrasında kontrol etmek için geldiklerinde bayıldım içerde kanamam olmuş canlı canlı muayene ettiler acıdan ellerinde bayılıp tekrar ayıldım mecazi değil aradıkları hiç bi doktor gelmedi kan depom bitmek üzere aileme gelip hastanızı alın dediler hiç bi hastane kabul etmedi çok kötüydü ölümden döndüm

24 gün sonra

Beticik58 merhaba, mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Hastane temiz sakin ben şuan gittiğim kadarıyla memnun kaldım. Doğumu da orda yapmayı düşünüyorum doktorum orda olduğu için. İnşaallah güzel bi süreç olur hepimiz için. Siz naptınız bu arada gittiniz mi?