Slnaycn RavzaGanioglu benim de toklu 162 çıktı. Tekrar görüneceğim ama o zamana kadar diyet yapmamı istedi doktor dikkat etmeye çalışıyorum ☺️
RavzaGanioglu Slnaycn evet evet dr.umda bana pilav makarna uzak dur diye tavsiye etti zaten pek yemiyorum ben tatliyla aram yok hamuriside pek yemem ama beyaz ekmegi kestim bakalim ne olacak 🫣
Slnaycn Moruk07 geçmiş olsun canım. Benim tokluk 162 çıktı. Çok su iciyorum hamur işleri ve tatlıya veda ettim çok zorlanıyorum ama alışmaya çalışıyorum. Bebeğimde haftası ile uyumlu şuan ileride ne olur bilmiyorum Allah sağlık versin inşallah 🥰
Slnaycn K11 darısı bana inşallah canım 🥰 bende bu dediklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Yemek değil ama beni tatlı şeyler zorluyor. Çok düşkünüm tatlıya ve onun yerine ceviz fındık yemeye çalışıyorum inşallah ona da alışacağım 💕
Slnaycn RavzaGanioglu acayip tatliciyim ama işte bir minnoş için sabrediyoruz 💕🐣 sağlıkla gelsinler de
femme Slnaycn valla cok iyi anlıyorum seni doğum yapali 42 gün oldu çok çektim ben ama sabret sonra tadını çıkart
Eliifffff072 femme merhaba, bende de gebelik şekeri çıktı da sizin şekeriniz bebeğinizin doğumunu etkiledi mi? Yani normal mi doğurdunuz sezaryen mi? Bir de doğurduktan hemen sonra şekeriniz normale döndü mü? Kafamı çok kurcalıyor bu sorular😔
femme Eliifffff072 şeker ile birlikte rrken doğum riski vardı 35+4 de normal doğum yaptım bebeğim çok şükür iyi erken dogudgu için emmedi 6 gün kuvoz de kaldık simdi 43 günlük oldu bile doğumdan sonra 2 günde normale döndü çok şükür
Eliifffff072 femme Allah bağışlasın size de çok geçmiş olsun. Peki şekeriniz kaçlarda seyrediyordu genel olarak?
femme Eliifffff072 eğer arada kaçamak yaparsam 200 üstüne çıkıyordu benim ac ken hiç 75 olmadı hep 90 lira geliyordu tok ise 170 145 180 oluyordu
Eliifffff072 femme çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha şeker çıkmaz böyle diyet yapmak amma zormuş😞