Tugbaakcy Merve7 arkadaşım 27 aldı bende 16.5 doğum öncesi analığı aldım, emzirme de diğer ay yatarsa aynı meblağ olur büyük ihtimalle
Bebetlm Tugbaakcy canım birşey soracağım 32. Haftada raporum başlatıldı şimdi toplu parayı ne zaman alacağım bebek doğduğundamı? Şuanda e devlette hiç birşey gözğkmüyor ödeme vs başvuru falan bu durum normal mi
Gamzesel Tugbaakcy nasıl oluyor bu sistem kızlar benim belirli bir maaşım yok Bağ-Kur’lu işverenim bende faydalanabilir miyim
Seydaismailcoskun Bebetlm isterseniz muhasebe aslında ay ay maaş alıyormuş gibi de yapabiliyordu benim ki öyle olacak
Tugbaakcy Coynes nisanda çıkmıştık beraber. O toplu istemiş öyle yatmış ikimiz de asgari ücretle çalışıyorduk
Berna_bulut esmaaypnd temmuzun 11 inde ayrıldım ben izne Temmuz zammıyla hesaplarlarsa 33 bin küsür ama temmuzu saymazlarsa 24 bin küsür bende merakla bekliyorum hangisini alacağım
mahperii Tugbaakcy hamile kaldığı günden itibaren full 32. hafrata kadar çalışma zorunluluğu mu var peki
sevgi9654 34 bin küsürmüş şu an asgari ile çalışan biri için. tabi izne temmuzdan sonra çıkmış olması gerekiyor. muhasebeci arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla
Merve7 sevgi9654 nasıl hesaplanıyor acaba bende Eylül başı çıkıcam izne. Kaç yatacak çok merak ediyorum
Merve7 Berna_bulut sanırım şöyle hesaplanmış. 10,008 tl brüt /30=333.60 günlük maaş. 333.60 *112(raporlu süre) =37.363.20 ve bu sayının 3 te 2 si rapor parası oluyor. 24.908 tl. Bilemiyorum sanki nette bu şekilde yazıyordu.
MerveD007 Merhaba bişey sorcam ben çalışır raporu aldım geri çalışamaz raporu mu alcam yoksa sistem direk çalışamaz raporunu kendisi mi veriyor bilgisi olan varsa memnun olurum 🙏
Aleyy_26 Tugbaakcy bende 32 haftam da rapor aldım şu an 34tteyim doğum parası için doğumdan sonra herhangi bir yere başvurdunuzu peki