123Hamis123 Gebelikte bebeğe kilo aldırır diye duydum. Ama sade kötü geliyor çilekli falan içiyorum işe yarar mı ya
minikmucizeemaak 123Hamis123 Bende hiç içemiyorum burada bekliyim eğer işe yarıyorsa meyveli bir şekilde içerim
fbulut97 123Hamis123 diyetisyen sade içemiyorsan hiç içme demişti bana. Çok fazla katkı maddesi var içinde
sfnr0 123Hamis123 canım bende sadece içemiyorum ama muz veya çilekle blender dan geçirip içiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim
Pnr_KMRC1 123Hamis123 kesinlikle sade içmelisiniz daha etkili yada sade alıp kendiniz içine meyve atıp tatlandırın hazır meyveli olanları asla doktor önermiyor canım🫶🌸
Agg0207 123Hamis123 sade icmelisin meyvelilerde tatlandırıcı aroma verici bir çok katki maddesi var malesef yarardan çok zarar oluyo vücuda
defnezumram 123Hamis123 ben sadesini içiyorum hem kabızlık çekmiyorum hemde bebem seviyor içince tepiniyor meyvelileri çok fazla koruyucu içeriyor ama birisi yazmış meyveyi blend edebilirsin kefirle tat istersen biraz bal atsanda fena olmaz bence
Bebetlm 123Hamis123 kefiri sade içmen gerekiyor canım meyveli olan katkılı olduğu için faydasız.Doktorlar altınkılıç öneriyor tavsiye ederim